tisdag, november 30, 2010

It´s over

jag blir oerhört trött och ledsen. Det är ett oerhört nederlag för mig som man att genomgå detta och bli så ledsen varje gång. Trots att jag kanske borde vara van vid det här laget. Tyvärr blir jag aldrig det utan blir lika ledsen för varje gång det händer.

Sad

I många sammanhang ses jag som kompetent och kunnig inom mycket men inte inom detta. Här ligger jag ljusår efter och det gör mig oerhört besviken. Kanske är det min egen inställning som sätter stopp ibland men för det mesta är det inte jag utan andra personer som sätter stopp. Det kan vara småsaker men jag blir sjukt besviken och förstår inte vad jag gör fel. Ibland hatar jag dessa personer.

Hate

När jag skriver detta är jag i Bryssel och har precis kommit hem efter en utekväll. Jag är inte full om ni skulle tro det utan vid mina sinnes fulla bruk så att säga. Skulle förmodligen inte stava så bra om jag hade varit påverkad av alkohol. Jag kommer somna som en besviken och ledsen man trots att kvällen började så bra. Hade gärna skippat sista delen.

Fuck it