torsdag, september 02, 2010

Mannen med visioner

Första inlägget jag gör här på månader. Det är rätt sjukt. Vart har tiden tagit vägen och vad har hänt sen sist? Jag har försökt bli en vit riddare. Jag har försökt bli den där snubben som faller in i ramen och slutar leka hjälte hela tiden. Det går ärligt talat åt helvete. Jag är inte skapt för ett svenssonliv och det vet både du och jag.

Fuck that

Jag sitter på ett jobb som jag trivs väldigt bra med men där jag snart får sluta. Nej, jag har inte gjort något fel men det är en visstidsanställning. Vad tusan hände med mina drömmar? Vad hände med mina visioner? På ett sätt följer jag väl dem nu. Skaffar mig ett jobb, skaffar mig flickvän, skaffar mig en frisyr. Fan vad jag är svensson.

A man with visions

Jag drömmer om NY och kanske är detta en del av det. Vem vet. Men det är så jävla tråkigt. Vem vill sitta på ett jobb för resten av sitt liv och fucking tyna bort? Jag respekterar dem som är nöjda med sitt jobb men det är inte tillräckligt för mig.

Enough

Kan man se detta som en comeback för mig? skulle inte tro det. En plump i debatten. Ett kastat ord kanske. Men tusan ingen comeback. Kanske i ett senare liv. Kanske i ett liv som inte är svensson.

Comeback

Inga kommentarer: