lördag, januari 23, 2010

Dumma dumma pojke

Självplågeri var det
Denna texten var från början fem stycken långt. Jag raderade allting för allt kan sammanfattas i ett ord.

Förlåt J

tisdag, januari 19, 2010

Fetisch

Jag har någon fetisch för självplågeri. Varför vet jag inte men jag verkar söka det runt varje hörn. Som med båten, jag vet att det kommer bli ett helvete men jag vill ändå göra det för att se om jag klarar det. Det är 10-12h pass VARJE DAG. Aldrig ledigt förutom när denna båt lägger till. Låter det som något du skulle göra frivilligt? Nopp, skulle inte tro det.?men vet ni vad jag gör? I say hell ya. För då har jag provat.

Selfpain

Kontraktet är på fyra månader. Fyra fucking månader. Under dessa månader har varje dag 24 h och av dem spenderar jag hälften med att jobba. Låter det som drömmen? Nej och det måste väl betyda att jag är galen? Loco? Crazy? Yes, sir. Det är jag. Välkommen till min värld. Till råga på det får jag som minst 600 dollar....Per månad. Tror du fortfarande inte på att jag gillar självplågeri? Jag tror inte, jag vet.

Loco

Ni minns väl äventyret på Island? Det gick ju helt och helvete. Jag hatade varje minut av min tid där. Okej, inte riktigt alla minuter men 97% av alla minuter. Resten av tiden umgicks jag med min vän, pratade med min dåvarande flickvän och sov. Så varför utsätta sig för det igen? Denna gången vet jag på förhand att det kommer bli ett helvete. Eller är jag snabb på att döma? Glömde jag säga att arbetstiderna och lönen suger? Missade jag att säga att jag gillar självplågeri?

Adventures

måndag, januari 18, 2010

Min chef i Ecuador vill att jag kommer tillbaka. Det andra jobbet jag blivit erbjuden är också intressant. Skillnaden är att jag med Ecuador vet jag får. Samtidigt är det nya jobbet spännande då allt är nytt. Suck, har ingen aning om vad jag ska göra. Så mycket att tänka på. Vad är bra och dåligt med respektive ställe är något jag får skriva ner imorgon. Det kanske gör det lättare att bestämma sig.

Hate decisions

lördag, januari 16, 2010

Har fått ett jobberbjudande. Jippie, hurray och allt sånt om det varit inom det område jag drömmer om. Som no säkert förstår är det inte det utan istället ett jobb på resande fot. Lönen är inte den bästa, inte ens i närheten. Arbetstiderna är inte ens i närheten av bra men jag funderar ändå på att ta det. Visst är jag galen?

Crazy sucker

Om jag tar det så kommer jag förmodligen inte hem förrän i sommar. Om jag säger nej så är jag hemma om cirka två veckor. Om jag åker hem får jag träffa alla mina vänner men det är också enda bra med det hela. När jag kommer hem måste jag söka jobb, tigga boende och skaffa mig ett liv. Great.

Life man

Om jag stannar har jag ett jobb men sjuka arbetstider och kass lön, i alla fall i början. Sen blir det bättre men det tar tid. Sen får jag se lite mer av världen och träffa sjukt många människor, vilket är bra. Satan vad svårt detta ska vara då.

Help me out

onsdag, januari 06, 2010

Bubble

Förra gången kändes USA som en bubbla. Nu är det verklighet och den smakar unket.