lördag, november 07, 2009

Threesome? No?

Trekant, alternativt fyrkant. Det var helgens stora snackis har i huset. Vi hade ett karlekspar som hyrde en lagenhet pa bottenvaningen. En tysk som bor har i Ecuador och hans flickvan som kommer harifran. Samtalen var mest pa spanska sa jag forsokte sa gott jag kunde att hanga med.

Trying

De drack ol och vin medan jag holl mig till coca cola och vatten. Efter ett tag blev tyskens flickvan lite lullig da hon ar ratt liten och druckit lite for mycket for hennes storlek. Hon borjar smeka mitt ben under bordet. Just da tankte jag inte sa mycket pa det da jag trodde att hon vidrorde mitt ben av misstag. Sant hander.

happens sometimes

Efter en liten stund sa borjar hon prata med sin pojkvan. Pa spanska givetvis. Jag forstar ingenting och ler mest. Denis, min kompis, borjar titta oroligt omkring sig och far sen ett samtal (som var fake men det fick jag reda pa efterat). Strax efter detta sager tysken att de nog ska sova nu. Jag forstod hinten och reste mig och jag och Denis gick upp till min lagenhet. Val dar uppe borjade Denis beratta vad de hade pratat om.

Tell me

Denis forklarade att hon hade fragat sin pojkvan om inte jag kunde vara med och ha sex med dem. Han var tveksam men da sa hon att hon sag pa mig att jag ville. Vilket var skumt da jag inte gett nagra signaler om det, vad jag vet. De diskuterade fram och tillbaka och hon blev till slut arg pa sin pojkvan som inte ville ha med mig i sina vilda sexlekar. Sen hade de foreslagit att vi skulle sova i deras lagenhet. Vilket ocksa var skumt da lagenheten jag har ar precis ovanfor deras. Alltsa inte langt.

Sex

Jag ar glad att jag inte forstod deras spanska just da. Det hade varit valdigt pinsamt. Och det ar sa skumt. Detta ar inte forsta gangen jag blir erbjuden sex och trekanter. Vad sager mitt kroppssprak egentligen? I WANT SEX? Inte vet jag. Kanns inte sa i alla fall.

Language

1 kommentar:

Malin sa...

Hoppsan hejsan. Låter spännande det där... Ja ibland är det tur att man inte kan spanska... Och tur att du hade Denis där =) Kram