måndag, november 09, 2009

Update

Nu angrar jag lite att jag tog lektioner for kitesurfing. Jag var inte i narheten av bra eller okej. Det kanns lite som att det var bortkastade pengar. Men det ar val inget jag kan grata over nu kanske. Hade bara varit roligt att lagga pengarna pa nagot annat. Sant ar livet.

Get over it

Nu sitter jag och planerar nagra av mina helger som kommer. Det ar bara en manad kvar innan jag ska aka vidare till USA. Det later kanske mycket men tiden gar snabbt at nar man har roligt. Jag kom ju precis hit. Landade igar kanns det som. Sa nu sitter jag kollar upp vilka stader som ar intressanta att aka till och sen blir det till att aka dit under helgerna.

Weekend

Jag har fatt en medhjalpare igen. Det kanns dock som att den ena ersatter den andra. Nutcases that is. Torsdag sa aker Susan till Banos och ska sen vidare till staterna. Nu har Jo kommit hit och hon ar allt annat an fager. Hon ar 62 ar gammal, vager nagonstans over 100 kg och ar fran England. Hennes timing nar det galler sang ar inte den basta for hon kanner alltid for att sjunga. Nar det sen ar med en brittisk ton sa kanns det mycket samre. Tack Linda for denna oerhorda hjalp.

Thanks

Linda vet vad jag tycker och hon tycker samma som jag. Det ar tur det. Jag ar glad att jag har henne som chef och ingen av mina tva nutcases. Joan som ar Lindas kompis och som varit har i en manad akte hem i helgen som var. Jag saknar henne, for hon var alltid trevlig och med henne och Linda har ute sa slapp jag prata med Susan. Det gor jag inte nu tyvarr.

Sorry

Nu ska jag sova. Klockan ar strax 22.00 har i Ecuador och imorgon kommer annu en dag. Det ar vad de sager i alla fall. Ska bara fa kaft pa hundarna som ylar som vargar har utanfor.

Night

1 kommentar:

Malin sa...

Stackare =) haha, tur du har Linda o grabbarna. Hoppas du har det bra. Saknar dig när vi inte hörs på msn. Lycka till på tågresan! Varm kram