fredag, april 14, 2006

Feeling me?

You feeling me?

Sist jag skrev var det en person som tog illa upp av vad jag skrev. Trodde att det var riktat mot henne, det var det inte utan alla svenssonpersoner som lever i sin sagovärld. Jag hoppas i alla fall att hon inte tog allt för illa upp och förstår att det inte var henne jag menade.

Wake up

Sen har jag fått höra lite saker som jag finner jobbigt. Människor som klagar på vad som skrivs i min blogg. De klagar på vad jag skriver och mina tankar. Min blogg och mina tankar. Jag skriver vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Om du har något emot det så får det stå för dig.

Don´t tell me, I don´t care.

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

Malin sa...

Vad du skriver är din ensak.
Klart att man ska kunna argumentera för sin sak, man ska kunna kommentera o säga sin egen åsikt såsom frågor och svar, men man ska acceptera vad författaren skriver även om man inte håller med i allt.

En blogg är nästintill en dagbok, ett forum för egna funderingar och intressen. Man kan vara seriös, informerande eller ironisk. Ja låt då människan få vara det.. men man ska banne mig få skriva som man vill.. och jag är minsann jätteglad för att din blogg finns.

Man ska stå för sina åsikter, och det vet jag att du gör. Du skriver inte för att såra, du skriver för att lätta ditt hjärta.. tror jag.. och för att säga det du känner för. Ibland kan vissa åsikter provocera.. men att klaga på din blogg.. shit.. jag som avgudar den.

Det är en slags terapi att skriva.. och ibland bara orden spottas ut.. men man ska inte tvinga sig ur orden heller.. men förr eller senare så kommer de ut.. det är väl i första hand tankarna som man får tvinga ut ibland.. för att få dem ur världen..

Oj va det blev långt.. hoppas du förstår va ja menar..