söndag, april 23, 2006

Nudie

Jag vill återkomma till ett av mina tidigaste inlägg här på bloggen. Den om sexismen och den utseendefixeringen som finns idag. Många idag tänker sex bara de slår på tv:n, någon tjej/kille pratar med en på puben och kanske när någon lägger till en på msn.

Sexy sexy sexy

Jag lade till Emma på msn i ett tidigt skede av mitt bloggande och hon tog mig för vad hon sa "en kåt kille". Det roliga med det var att jag inte ens sagt ett ord till henne förutom kommentarer på hennes blogg. Många i dagens läge tänker så, han/hon är säkert bara ute efter sex(händer oftare med killar). Jag vet många gånger jag fått "försvara" mig inför tjejer som tror att det enda jag är ute efter är sex. Det är oftast så med det kvinnliga könet att om man tar kontakt med dem utan att de vet vem man är så är man ute efter sex på ett eller annat sätt.

Im all about sex

Världen blir mer och mer sexfixerad för varje dag som går. Kolla bara på big brother där de har sex på ett eller annat sätt varje dag, och alla verkar älska programmet. Varje musikvideo - vare sig det är killar eller tjejer som sjunger - så är det hud överallt och helst halvnaket som ligger på gränsen. Det är dagens samhälle, de kallar oss ett konsumtionssamhälle men jag tror snarare på ett sexsamhälle. Det är ett bättre ord för dagens värld.

Ain´t you nude?

Catch u later!
Dytte

3 kommentarer:

LisaFisa sa...

Dubbelpost, en sexig sådan.

hultan sa...

Jag glömmer fortfarande inte då du berättade om sexerbjudandet under din "GBG Trip"

=)

Dytte sa...

Lisa: Blogger cpade järnet för mig Lisa! That´s why!

Hultan: Allt handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, eller är det fel plats vid fel tillfälle? Upp till var och en att bestämma! En upplevelse utöver det vanliga var det iaf!