måndag, december 26, 2005

Crossed my mind...

De tomma stegen ekar mellan väggarna, man hör vattnet sakta rinna. Det är tyst så när som på de egna stegen. Är det sista gången jag hör just detta eko? Är det sista gången jag hör vattnet rinna sakta längs med gången? Är det sista gången jag hör de vänliga och alltid så glada rösterna? Är det sista gången jag sakta går de tomma stegen?

Jesper skrev för ett tag sen på skämt om att att han hade tagit de sista stegen i HLKs lokaler. Att han skulle sluta! Tanken har slagit mig.

Jag sitter i mörkret, det enda som lyser upp är datorskärmen. Rummet är lika mörkt som mina tankar, men det finns ett litet ljus i mitt huvud precis som i rummet.

Som jag skrivit tidigare är mina drömmar här i livet att få ge ut en bok och bli sportjournalist i New York, USA. Men nu dyker tanken att jag ska hoppa av upp i huvudet på mig.

Den som ändå kan se hur jag kämpar, hur jag slits mellan glädje och förtvivlan. Den som ändå kunde förstå.

Det kallas tvivel, det där som gnager inom mig. Har jag vad som krävs? Kommer jag klara mig till slutet eller kommer jag bli avslängd längs vägen?

Vi får se mina vänner....vi får se! Men just nu ser det mörkt ut för HLK och MKV. Eller är det bara mörkt för min egen del?

Crossed my mind!

Catch u later!
Dytte

6 kommentarer:

Johan sa...

Läste om dina drömmar i ett tidigare inlägg och tycker du ska fortsätta kämpa.
Gå klart skolan och ge ut den där boken, den behövs. Flytta sedan till New York och uppnå dina drömmars mål. Du kommer lyckas, det är jag säker på.

winnermaja sa...

Tack för att jag fick ledtråden om din sida här.. klart jag är intresserad och nyfiken på vad som händer och vad som har hänt...
Önskar jag tog drömmar på allvar.. jag slår hela tiden mina ur hågen.. så jag hoppas att du tar tag i dina och följer dem, målen du har inombords. Men jag vill så mkt, men vågar inte. Fegar och velar. Men vet inte riktigt vad jag egentligen vill. Men tack för att jag får kika in här.. Var rädd om dig nu Joakim. Kram Malla

Magnus sa...

Du ska gå klart utbildningen. Punkt.

Lisa sa...

Men dytteille... vill du krossa en liten blondins hjärta? Nej jag menar det. Du stannar!

Tere sa...

Känns fint att höra att fler än jag tänker tanken.. Men det är väl bara att kämpa på och se hur länge man orkar. Tur att man har allt det roliga runt omkring som gör det lättare att stå ut när man har sjukt mycket att göra.

David sa...

Du, kämpa på i skolan! Jag har en klasskompis som låg 15 p efter i slutet av tvåan. Han var en av 3-4 från våran klass som klarade exjobbet och därmed också utbildningen i trean. Jag låg ett gäng poäng efter jag med stundtals. Kämpa så fixar du det, klart du får plugga och jobba på det men att de går, självklart!