onsdag, september 05, 2007

A u s traila

Det lille svinet Dannemannen ska åka dit. Jag hatar honom för det och kommer göra för resten av mitt liv. Hoppas du vet om det nu dannemannen. Så fort du lämnar svensk mark kommer jag hata dig. Hata dig för resten av mitt liv, hur känns det nu? Ångrar du dig nu? Jag tror du börjar känna att det rycker lite i mungiporna och att ögonen börjar glänsa.

Snart är det dags. Är du reda?

Han ska vara utbytesstudent. Ni vet såna där man hatar för att sedan älska och sedan hata igen för att de ska åka hem. Det är så det är. Med dem där utbytesstudenterna. Men det är dem värda. Att bli hatade alltså. Känner du mitt oerhörda hat dannemannen?

Gör du det?

Nä, jag hatar inte dig dannemannen. Jag tycker om dig och tycker på ett sätt att det ska bli skitkul att du ska till landet down under. Lite avundsjuk är jag faktiskt. Det kan jag erkänna. Jag erkänner det för dig och för alla andra som läser den här bloggen. Jag hoppas att du inte dör, som din blogg gör periodvis. Förhoppningsvis kan vi återuppliva den. Nån gång i alla fall.

Blogger

Hoppas du får det kul i kängruns land när du åker. Hoppas du får något så klyschigt som "time of your life". Det är lite klyschigt faktiskt. Men det är du värd lilla dannemannen. Men fram till dess så ska jag hata dig. Bara så du vet. Men jag hatar dig bara för att du ska lämna oss. Om du stannar tycker jag om dig igen.

Deal?

1 kommentar:

Danne sa...

Haha, men vafan Jocke, du ska ju bo gratis i Florida! Det suger ju inte heller direkt :D