torsdag, september 03, 2009

Dytte på nya äventyr

Den 21:e lämnar jag Sverige. Sen är jag borta som minst fyra månader och som max sex och en halv månad om jag inte får förlängt visum. Alla på en annan kontinent. Firar jul gör jag antingen i en huvudstad med flera miljoner invånare eller i en lite mindre i ett av världens största länder. Vilket äventyr det kommer bli.

Adventure

Eftersom jag inte kommer köpa en ny kamera (systemkamera) innan jag åker får det fan duga med den lilla canon ixus jag har nu. Jag kan inte direkt låna en kamera i ett halvår heller. Kan, kan jag kanske men tror ingen är villig att låna ut den. Nevnarien, du är inte sugen på att låna ut din i ett halvår? Eller? Det är ju inte sååå lång tid om du tänker efter. Eller hur?

Camera

Och för en gångs skull kommer jag uppdatera mer med bilder då det kommer vara svårt att inte föreviga min resa. Kommer bli så grymt och bara jag tänker på det så blir jag helt uppspelt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra utan bara skakar på huvudet och undrar vad tusan jag gett mig in på. Men det kommer bli så satans roligt. Jag skrattar idag och hela vägen tills jag kommer hem. Det lovar jag.

Jag skrattar idag

Mer info kommer ju mer det lider. Men det är en spännande tid jag har framför mig. Så mycket kan jag säga och lova. Tills nästa gång - take it easy.

Easy

1 kommentar:

nevnarien sa...

haha.... Du kan låna min så måste jag köpa en ny :P