fredag, september 11, 2009

Weekly

Det är lite mer än en vecka kvar. Sen drar jag. Väck. Borta. Gömmer mig på en annan kontinent. Det kommer bli grymt roligt. När jag tänker på det intensivt så blir det verkligt annars så är det mest "ska jag dit? jaha". Det kommer nog nästa vecka, det där de kallar resfeber.

Fever

Har för övrigt vaccinerat mig mot gula febern. Bara så ni vet. Kan i och för sig få malaria men jag har lite tabletter med mig. Utifall att. Antar att mina syskon och kompisar som vanligtvis inte läser denna bloggen kommer att följa den lite mer när jag åker sen. Fan också, haha. Får jag ju inte skriva vad som helst. Fast det är väl inget som stoppat mig hittills.

Can't stop me now

Nevnarien, kommer du upp innan jag drar eller är det ett webbfarväl som gäller? För sen lär vi inte ses på ett tag om man säger så. Hör av dig. Du vet vart jag finns. Online, haha.

offline

Det roliga nu är eftersom jag väljer att ta landvägen upp till USA så behöver jag en ryggsäck. Inte en väska som tidigare då jag skulle flyga till Colombia och sen flyga till USA. Nä, nu ska jag inte hälsa på min kusins mans bror utan han ska också till USA då. Därför blir det att jag väljer att åka landvägen för att se lite mer av kontinenten. Helst av allt hade jag velat se lite av Brasilien men det hinner jag inte riktigt med nu. Får se vad det blir för länder på vägen upp. Nu blir jag helt sprallig och bara vill ge mig ut. Men det går ju inte. Är inte framme än.

Backpacking

Är det något mina tre läsare vill veta om resan innan jag reser? Ni har varit tysta rätt länge ändå. Kanske blir mer intressant när jag kommer fram och har lite mer att berätta om själva stället och den kommande resan.

Ask me

2 kommentarer:

nevnarien sa...

Förhoppningsvis kan jag ta mig till Skara nästa helg, vad gör du då?

Jocke sa...

Det beror helt på dag :P För det är lite middag och sånt med några vänner men herregud någon timme tycker jag allt att vi ses innan jag åker. Eller vad säger du?