tisdag, september 01, 2009

Soon off to somewhere

Det är ungefär två veckor kvar. Jävlar. Nu får jag sätta fart. Flytta saker igen. Betala folk. Vet ni förresten att skitföretaget IF tar 2000+ att förlänga en jävla försäkring i två månader? Det är hutlöst dyrt måste jag säga. Skitföretag.

Expensive

Så under dessa två veckor ska jag flytta saker, göra intervjuer, boka biljetter och visum och så vidare. Shit, det är mycket att göra måste jag säga. Så om en månad från och med nu så skriver jag till er från ett annat land. En annan kontinent. Shit, det kommer vara skumt. Men så otroligt roligt. Berättade det för en kompis igår och hon tyckte såååå synd om mig. Jag lovar, haha. Nej, hon tyckte inte direkt synd om mig. Snarare tvärtom.

Month

Nu blir det till att lära sig ett nytt språk också. Eller i alla fall försöka. Jag har några månader på mig. Sen kommer jag hem till Sverige igen. Så Nevnarien, vi kanske ska fota lite innan jag drar? Pressa in det i ditt tighta schema nu. Sen drar jag. Kom ihåg det.

I'm outta here

3 kommentarer:

Danne sa...

Spännande tider Jocke!

Jag har själv mycket, mycket dåliga erfarenheter av IF... Det kan mycket väl vara det värsta företaget i svensk företagshistoria. Länsförsäkringar däremot, de är att lita på enligt min erfarenhet.

nevnarien sa...

Skit. Jag det skulle vi göra! :O

Jocke sa...

Danne: Helt klart.

IF är det sämsta företaget som någonsin existerat just nu. Hutlösa priser verkligen. Oftast händer det ju inget när man är utomlands men man vill ju vara på den säkra sidan. Speciellt dit jag ska om jag säger så ;).

Nevvan: Den 20:e September åker jag till Gbg och sen flyger jag dagen efter. Kanske dags innan det? ;)