söndag, februari 19, 2006

100:e inlägget

Jag såg för en stund sen på "Vad kvinnor vill ha", mycket bra film om jag får säga det själv men det är inte det detta inlägget ska handla om idag eller jo till viss del.
Mel Gibson spelar i filmen en kille som jobbar på en reklambyrå i Chicago och får en dag en elektrisk stöt genom hela kroppen efter en olycka i badrummet. Konsekvenserna av olyckan är att han hör vad kvinnor tänker. Tänk er själva killar, höra vad alla tjejer tänker, det vore något det!

Let´s move on.

Jag blev lite avundsjuk på rollen som Mel spelade och drömde mig för ett ögonblick bort mot det stora landet Usa - som jag visserligen föraktar till viss del pga av en Herr. Bush - där drömmar blir till verklighet och man lever som i en drömvärld. Detta är till viss del rätt men detta kan hända i vilket land som helst, t ex Australien där Silverfisken jobbar på en reklambyrå vad jag har förstått. Usa är dock mitt stora drömland, skulle vilja bo och jobba där en dag i framtiden. Detta visste ni dock redan MEN jag drömde nu om att jobba på en reklambyrå. Det verkar stort och väldigt ball om jag ska vara helt ärlig.

Who knows maybe one day...

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

Silverfisken sa...

Lite tufft är det allt.