söndag, februari 19, 2006

To you Lisa!


It´s time to die, and thats the end of you. And thats the end of that!

Jag har en kompis som gillar att spekulera om ens kärleksliv och säger dittan och dattan. En gång fick han mig att börja fundera på om det verkligen var så att jag gillade en tjej som han trodde jag gillade. Jag funderade och funderade och kom fram till ett svar som var oväntat för mig själv. Nu har han dock börjat igen men nu har han så fel så fel så fel så det inte är sant. Jag tror han försöker få bort fokus från sig själv i detta fallet. Lyckas inte så himla bra om jag ska vara helt ärlig.

I´ll make u pay one day!

Jag pratar just nu med en annan vän och det hon sa fick mig att tänka. Hon skrev exakt så här: "precis. eller jo, det blir det. men du vet man blir tight med en massa människor, ,men du e aldrig med längre. från början var du en i gänget, men du börjat fada. du måste dyka upp snart igen, som en jesus"

Am I Jesus?

Skrämmande tanke faktiskt! Jag vet tyvärr att detta är sant, jag var med mer förut. Om ni undrar varför det tog sån tid innan jag fortsatte nu så satt jag och tänkte på varför det har blivit så. Jag kom på ett svar jag kunde acceptera för mig själv. Om jag ska med ut och festa med mina vänner i Jönköping måste jag sova där för det går inga tåg hem och jag skulle nog inte vara sugen på det heller. Som sagt sova där, jag känner då att jag till viss del utnyttjar mina vänners ...vad ska jag säga?, mina vänner helt enkelt. Det känns som att jag utnyttjar dem då jag bor i Skara och inte kan göra samma saker för dem som de kan göra för mig. Ja visst de får gärna sova här om de vill, bara det att jag har svårt att se vad de skulle göra här i Skara.

Skara är en stor stad.....Jo jag looooooovar!

Det känns fel att utnyttja deras gästfrihet då jag själv inte bjuder någon på grund av platsen jag bor på. Det känns fel och känns som att jag utnyttjar dem helt enkelt om man ska sammanfatta det. Där har ni svaret på varför jag inte är med lika mycket längre. Kan nog inte ge er ett bättre svar tyvärr.

Im sorry, I can´t help you!

Catch u later!
Dytte

2 kommentarer:

Lisa sa...

du vet, anytime you want. har extrasängar och en stor lägenhet. come on, lördag smäller det.köp biljetter av victor

Daniel Hultkvist sa...

Ta o köp en biljett så blir det "gänget" igen dytt!