torsdag, februari 09, 2006

The elder

Där står du återigen och blickar ut över havet och världen och all dess skönhet. Du fångas av örnens skönhet när den breder ut sina vingar högt upp i skyn. Örnen ger ett respektfullt intryck när man ser dess oerhörda skönhet. Örnen ser allt.....

Nu är jag här igen och blickar ut över världen som den örn jag är. Lägger märke till minsta detalj och minsta rörelse. Kommer ni ihåg möbeltestet som jag hade uppe för ett tag sen? Jag blev då hallspegeln riska och det betyder alltså att jag är lite av en kameleont som får folk dit jag vill utan att de själva inte ens vet hur det gick till. Jag är en ledare utan att visa att jag är det.

Jag håller nästan helt med om detta. Jag är lite av en kameleont och man vet aldrig riktigt vad jag ska göra förren det är försent och jag redan gjort det. Jag får nog folk dit jag vill utan att de själva märker det själva. Jag är rätt bra på att prata och få saker att se ut som det bästa möjliga att göra. Det sista påståendet om att jag är en ledare utan att visa att jag är det stämmer också rätt bra. Jag är mycket av en ledare i det mörka men samtidigt är jag mycket av en ledare i det klara också. Om jag blir frustrerad kan jag mycket väl bli en ledare som visar sig och tar kommandot men ja för det mesta är jag en ledare i det mörka. Kanske någons högra hand?

Jag läser just nu en bok, förlåt läste precis en bok som heter "Den äldste". Jag blev för en liten stund sen klar med den och kan inte vänta tills nästa bok kommer. Den handlar lite om det jag nyss skrev eller egentligen rätt mycket. Det fick mig att tänka på detta möbeltest och fundera på om det verkligen stämde. Det fick mig också att drömma mig bort och vilja vara i boken och alla dess omgivningar de beskriver. Det vore mäktigt.

Sé mor´ranr ono finna - Må du finna ro

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

Daniel Hultkvist sa...

Har stannat i livsutvecklingen, Ledare som du är kanske du vill vägleda mig tillbaka verkligheten!
Im all yours