lördag, februari 25, 2006

Girl

Ni vet den där tjejen jag pratade om för ett tag sen, hon som jag gillar ni vet. Det var ett tag sen ni fick höra om henne. Dels för att jag slutade blogga och dels för att jag sabbade min chans och en viktig aspekt i det hela hon skaffade pojkvän. Jag vet, visst är det hårt?

It´s hard I know!

Jag har inte träffat denna tjejen på ett tag av diverse anledningar som jag inte ens vet själv faktiskt. Jag har dock saknat att umgås med henne, det är en sak som är säker.

No reason.

Sist jag träffa henne satt jag och funderade över om mina känslor fortfarande var lika starka som de var sist jag skrev om henne. Det känns som att detta är fallet. Som tur är har mina känslor för henne inte påverkat vår kompisrelation, inte vad jag märkt i alla fall. Jag tror dock att hon vet att jag fortfarande gillar henne trots att jag inte direkt gjort något för att visa det.

Are you my friend?


Hon är en sådan person som jag säkert skulle kunna sitta med i flera timmar och bara prata och efteråt känna att det fortfarande skulle finnas saker att prata om. Hon säger på ett sätt nej dock, därför blir det svårt att ha ett sånt samtal med henne. Visst vi pratar och skrattar ihop och när vi verkligen gör det på ett "speciellt sätt" så känns det bra. Känns som att man nådde hennes sanna jag och därför känns det extra bra. Hon är speciell, mycket speciell hoppas bara att hon vet det själv.

She is more then she knows!

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

winnermaja sa...

vänskapen låter mysig. men det är problematiskt.... med kärleken...