söndag, juli 30, 2006

Allt och inget

Susar fram på motorvägen med skog längs båda sidor. Jag är på väg hem, ännu en gång. Denna gång efter en helg i Örebro. En helg med mycket skratt, saknande och som avslutades med ett dop. Daniel, är du döpt?

Jag är fadder nu, till Sebastian!

Jag har försökt att inte tänka på det men det är hemskt svårt. Jag försöker låta det gå utan att jag ska vara för jobbig. Jag försöker verkligen men jag tror det blir lite fel ändå, men vad vet jag? Jag kanske tänker och tror helt fel? Jag har inga svar jag har bara frågor.....som vanligt. Varför är det alltid så Elin?

Who got the answer?

Jag tillbringade cirka 5 dagar i Halmstad, från Söndag-Torsdag. Jag umgicks med en familj där som behandlade mig grymt bra. Jag är inte van vid sådant bemötande, speciellt inte första gången man träffar helt nya personer. Jag är glad över att få ha träffat dem och att dem låtit mig vara deras gäst i 5 dagar. Dem fick mig att känna mig välkommen. Tack!

Golf? Njaaaa, minigolf? Ja tack!

Jag är nu tillbaka i samma gamla spår, i gamla rutiner. Jag är tillbaka på ruta ett! Jag försökte röra mig och trodde jag lyckats komma loss men jag tror jag hade fel nu. Jag blev jagad och sen blev jag släpad till ruta ett igen. Jag är där jag började men inte där jag slutade. Jag tror jag tappade något på vägen, något jag nu saknar. Vad är det för "nått" jag saknar? Vad tror du Lisa det är jag saknar?

MIA=Missing in action

Jag vill men det är så svårt. Vad kan jag göra? Ingenting? Allt? Jag har ingen aning faktiskt. Jag kan bara ta såna beslut jag tror är rätta och riktiga. Jag försöker det bästa jag kan. Jag försöker , tro mig jag försöker. Jonte, dansar du?

Ingenting, allt, mittemellan?

Catch u later!
Dytte

5 kommentarer:

Hultan sa...

Döpt?..Visst är jag döpt..har suttit ett bra tag nu och filosoferat över sammanhanget jag uppträder i...? Berätta gärna!
Jag känner mig vilsen i din text..

Dytte sa...

Hultan:Jag bara undrade. Alla är ju inte döpta men det är inget man direkt frågar om. Därför tänkte jag bara fråga. Annars var det inget speciellt.

Lisa sa...

g tror du saknbar en hårtork. Det gör jag iaf, glömde min nere i malmö. Inte har jhag nåt balsam heller, det suger.

Sitter du inne på google analytics föresten? Rätt fräckt program

Dytte sa...

Lisa: Hårtork hmm jag ska ta en allvarlig funderare på det där du. Balsam, kanske ska köpa det också.
Google analytics har jag suttit på ett tag. :P

Lisa sa...

hehe antar att det är jag som är sen då :)Vad får du besökare från för konstiga land? svara gärna på min blogg annars glömmer jag bort det