fredag, juli 07, 2006

What to say?

Jag var ledig igår, grymt skönt. Jag vill fortsätta att vara ledig. Det skulle dock märkas när lönen kommer. Jag får offra mig för pengarna.

Cash is king

Jag funderade över vart jag har gjort av alla mina vänner. När det blev sommar tänkte jag att jag skulle umgås med dem hela tiden. Det känns som att det är tvärtom. Känns som att alla jobbar olika tider och ingen egentligen har tid när man själv har det. Jag får försöka dra ihop det här. Nån dag ska väl fungera?

it´s okey, it´s alright!

Kom igen nu!

robelibobbilobobban...... mus

Catch u later!
Dytte

8 kommentarer:

Elin sa...

Ja du, jocke! När har du ledigt då?? =) Det var ett bra tag sedan nu och jag är sugen på lite film!! puss

Dytte sa...

Elin: Tjenare Elin! Det var väl en månad sen eller något i den stilen? Det känns som det iaf :P Jag är aldrig ledig förutom på helgerna. Jag slutar dock ganska tidigt i veckan :D Om det fungerar?

Elin sa...

ja.. det kan nog fungera.. hur tidigt? Jag ska ju upp fem dagen därpå.. så...

dytte sa...

Jag slutar runt klockan 6 varje dag, duger det? Eller ska måste jag begära ledigt :P

Elin sa...

Hahaa! Ja begär ledigt! nej nej.. det blir jätte bra.. om vi ses precis då... så hinner vi se film och umgås.. :p

Hultan sa...

Haha, du kunde ju åtminstone gå ner och hälsa..inte var dag man är i skara liksom..charlotte ville på Ordins och se den där jävla boten men jag flippade och vände på klacken..kul stad dock..

Dytte sa...

Hultan: Jag var på väg ner men då hade ni redan gått! Sen hade jag inte ditt nummer så det gick ju inte ringa dig heller. Fick messa halva klassen för att få tag i det ju. Haha boten är grym!

Hultan sa...

Haha såja..vad gör man inte för vänner..jodå första intrycket av skara..Rätt trist..verkar inte hända så mycket förutom några moppepojkar som kör runt vid stationen med fylisarna och draget vid olins..hette det så?
haha..Skara by summer..