onsdag, juli 12, 2006

Please forgive me

En kille på jobbet skiljer sig från sin fru. Dem är gifta och har två barn ihop och hon har en dotter sen tidigare men som ser han som sin pappa. Nu går dem isär, bara sådär. Helt utan förvarning säger hon att hon inte har några känslor kvar för honom. Han blir förstörd på sitt sätt, han visar inte mycket känslor. Jag har dock sett i hans ögon att gråten inte är långt borta.

Why? Why did this happen?

Han kommer till mig och frågar mig om råd. MIG? Jag är nästan 10år yngre än vad han är och han frågar mig vad han ska ta sig till. Han frågar mig varför hon gör som hon gör. Han frågar mig vad det är han har gjort fel?

Vad svarar man på sånt? Jag sa "man svarar nog ingenting"!

Han är ledsen men har svårt att visa sina känslor. Det är svårt för honom att visa att han är känslig för han har alltid en visat upp en bild av en stark kille. Visar man att man har känslor och släpper fram den svagare sidan eller vad gör man egentligen?

Show me your inner self

Jag valde att förändra mitt liv när det började hända väldigt tråkiga saker i mitt liv. Då var det försent. Jag har gjort mycket dumt i mitt liv, jag ångrar vissa saker och vissa saker anser jag att dem ändå var roliga. Jag har blivit en känsligare kille än vad jag har varit tidigare. Om du träffat mig för 5år sen så hade du fått se en helt annan Dytte. En okänslig Dytte som trampat på dina känslor. Nu är jag snarare motsatsen, jag behandlar dina känslor som om de vore mina egna.

Please forgive me - i know not what i do
Please forgive me - i can't stop lovin' you
don't deny me - this pain i'm going through
Please forgive me - if i need ya like i do
Please believe me - every word i say is true
Please forgive me - i can't stop lovin' you

Catch u later!
Dytte

2 kommentarer:

Elin sa...

Bryan Adams passar bra i alla lägen.....
Det har jag märkt på sista tiden, och bra är han också!

dytte sa...

Elin: Bryan är grym