lördag, juli 15, 2006

Jag är rädd

Rädd för att göra fel, för att göra rätt. Jag vågar inte chansa för det kan bli fel. Jag vet att det är fel av mig att tänka så för de chansningarna jag har tagit har slagit väl ut. Mitt liv är en chansning ändå lever jag, det borde väl betyda något?

Att korsa gränser i vårt land är fan inte lätt alltså.

Jag blir arg på mig själv för att jag inte tar tag i saker, att jag inte gör dem till verklighet. Jag vill ju så gärna men gör det inte ändå. Jag skyller på lathet mest hela tiden men jag tror jag är rädd. Rädd för att misslyckas! Det är min svaghet, en svaghet jag lärt mig att hata med mig själv. Tur att det finns människor som tror på en trots att man inte gör det själv i alla lägen.

I en värld där ingen orkar mer, där finns du

Jag ska utmana mig själv nu är det tänkt. Jag ska fixa mig en morot för det jag ska göra och sen ska jag göra det också istället för att bara säga det. Jag ska fixa det, det ska jag!

This is how it goes

Catch u later!
Dytte

3 kommentarer:

Jonatan sa...

"våga chansa o våga dansa... " =)

Elin sa...

Jag är också rädd för att misslyckas... eller jag tror inte att jag är kapabel att klara av vissa saker, det är väldigt tråkigt när sådant stoppar en.. Och de gånger som jag har trotsat denna rädsla har jag lyckats bra, så jag fattar inte varför jag fortfarande har de här tankarna... visst är det weird?

Dytte sa...

Jonatan: Mjo jag vågade dansa och jag fortsätter dansa, dansar du?

Elin: Mental spärr som stoppar en hela tiden. Rädd för att misslyckas, varför inte bra chansa?