onsdag, juni 27, 2007

Accept

I do

Jag fick idag en förfrågan om jag ville komma på ett bröllop. Första tanken var "shit". På ett bra sätt. Har faktiskt tänkt på det tidigare. Bröllopet alltså, om jag skulle få följa med eller inte.

Ask me a question

Om jag skulle få följa med känns det som att jag skulle bli accepterad av J:s bror. Alltså inte för att det har funnits en känsla av att jag inte varit accepterad innan. Men jag blev väldigt glad när jag blev tillfrågad. Även om J kanske tog det lite som att jag var osäker.

No doubt

Jag tackade i alla fall ja till inbjudan. Ska bli kul faktiskt. Då får man tänka på att jag vanligtvis hatar allt som har med kalas och officiella middagar att göra. Tillfällen då man tvingas ha ett leende på läpparna och socialisera med människor man vanligtvis aldrig skulle prata med för man egentligen är ovänner. Bröllopet ska dock bli kul.

Tack

Catch u later!
Your weddinggoing Dytte

2 kommentarer:

Emma sa...

Jag har faktiskt aldrig varit på ett bröllop. förrutom på mamma och pappas när jag var 20 cm hög och sprang unt i en liten fin rosa klänning och gav bort min blommkorg till gästerna.. Tänk när alla ens vänner börjar gifta sig, jisses.. Läskig tanke..

Jay sa...

Jag har varit på två bröllop tidigare. Det senaste var för min syster men jag var rätt liten då så jag minns inte särskilt mycket.