tisdag, mars 07, 2006

Dream

Jag drömde en konstig dröm inatt. Jag drömde att jag var och kolla på en ishockeymatch - inget konstigt med det - där Jonas spelade i ett av lagen och hans flickvän Hanna var där och titta. Jag var där med hela min familj t o m min mamma. Detta är konstighet #1

Vad gjorde min mamma där?

Konstighet #2 var att jag stod och prata med Hanna(Elins kompis) när hon satt (i vad jag tyckte var gräs?!?!) och tittade på hennes pojkvän Jonas match(Spelar ens Jonas hockey? Heter han Jonas?)

Konstighet #3 Vad tusan gjorde jag på en ishockeymatch där jag inte ens kände någon i endera laget?

För övrigt var det en helt underbar dag sett till vädret. Tyvärr hann jag inte hem så jag kunde ta kort när solen lyste som klarast men jag fick lite andra kort istället. Det var någorlunda bra ändå. Imorgon ska jag dock ut och se om jag inte kan ta lite mer kort när solen fortfarande är högt på himlen. Hoppas bara vädret blir lika bra som idag.

Jag njöt av denna dagen.

Catch u later!
Dytte

4 kommentarer:

winnermaja sa...

drömmar e då udda emellanåt.. på gott o ont.. slump öde elle förutbestämt.. Nån underliggande poäng har det nog tror jag allt..

väntar me spänning på fler fina kort..

imorgon ska ja visa kort för nåra elever.. från Tunisien.. på religionen.. pratar om ISLAM så ja tyckte det skulle passa, men det är långt ifrån Dytteklass..

Hoppas vi är här samtidigt imorgon...

Kram o var rädd om dig.

Kero sa...

weird...! Haha... jo, han heter Jonas och ja, han spelar ishocket.. =)det var kul hehe..

Lisa sa...

sen när är drömmar normala? tyd den här drömmen då: en kille som har klätt ut sig exakt som screamgubben (samma mask och käp) jagar mig runt i mitt eget hus (som inte ser ut som mitt hus) skillnaden från screamgubben var att han hade ett hål i käpen där hans gigantiska kön stack ut och medan han jagade mig runkade han. "drömmen om runkmördaren" Okej dytte, DÄR har du nåt sjukt.

Jocke sa...

Winnermaja: Jo udda är ett ord! Kort kommer snart på min flickrsida.

Kero: Hmm sjukt jag vet ju knappt vem människan är. Hur tusan vet jag då att han spelar ishockey? hmm aja!

Lisa: Okej din dröm är sjuk eller så är det en sjuk sexfantasi du har. Det är bara välja!