onsdag, mars 01, 2006

Ett stycke Palmepaket!


Läste nyss en reklambanner, för att köpa ett palmepaket, för helvete säger jag. Du kan få en cd med Palmes alla tal. Visst han är en ikon och idol för många men jag tycker det är fel av sossarna att utnyttja en person som Palme. Jag är vänster för er som ännu inte förstått detta men jag är mer vänster än sosse, jag är snarare kommunist. Kanske därför jag skriker revolution vid varje tillfälle jag får?

Kommer jag bli lika stor?

Det roliga med detta Palmepaket är dock att för 100kr får du en massa saker och även ett medlemsskap i socialdemokraterna. Om man inte vill vara medlem i socialdemokraterna då? Jag tycker man ska få valet, att få välja själv. Inte bli tvingad till det pga att man köper detta Palmepaket. Sossarna är sjuka, tycker jag.

Ner med Sossarna, leva Ernesto Guevara!


Catch u later!
Dytte

6 kommentarer:

Johan sa...

Hasta la victoria Siempre!

Jocke sa...

Until the victory always! Bor det en kommunist i oss alla eller råkar det bara bo en i dig Johan? :P

Jesper Jarl sa...

du borde läsa på lite om altruism innan du blir kommunist :P Kanske en bra tanke, men en människa styrs av sitt egetintresse, inte samhällets egenintressen...så är det :P

Liberalism ftw!

Jocke sa...

Kuba, I rest my case

Johan sa...

Det bor en liten kommunist i mig, men han har sovit sedan jag var 18 eller så, men ibland vaknar han till och då för han ett jävla liv.

winnermaja sa...

Jag klickade oxå på det erbjudandet, men tackade nej just på samma anledning som dig. Vill INTE bli medlem, o speciellt inte med tvång och på sånt sätt.. Om jag ska bli det kommer jag att bli det pga andra saker.. och inte för att nån lurat på mig det för att jag vill ha några såna saker.

Politik är viktigt, och att göra sin röst hört är riktigt viktigt, men då ska det vara på ett ärligt sätt.