tisdag, mars 21, 2006

Feel the beat!

Hey, let´s get this thing started. Come on let´s get this going.

Jag var med om ett udda samtal idag på msn. Jag vet inte, was she for real or what? Jag vet inte alls faktiskt. Det hela startade med att någon tjej la till mig på vårt nya fina kommunikationsmedel msn. Efter detta gick det bara utför, det blev bara sjukare och sjukare. Visst är det sjukt Linus?

Come on do this real good!

Först frågade hon om jag undrade vem hon var? Hell ya, klart jag gjorde.
Efter att hon förklarat vem hon var, kom det massor av frågor.
Är du singel?
Bor du i Skara?
Har du körkort?
Varför är du singel?
Skulle du vilja träffa mig?

Jag undrade vad det var för något. Var det ett skämt? Eller var hon verkligen seriös? Inte nog med att jag fick tusen frågor, hon sa också att hon tänder på äldre killar, men inte så gamla som 40år utan mer upp till 25år, hon är då själv 16år. Okej intressant tack för upplysningen. Lisa, vad vill hon mig?

Are u crazy?

Jag frågade varför hon lade till mig på msn, jag fick till svar att jag var söt/vacker. Tackar, tackar tänkte jag. Du ska alltid ta emot en komplimang som säger att du är söt eller vacker. Det kommer att komma en dag då alla tycker att du är ful, men kanske lite söt som gubbe, hmm schysst. Är det inte så det är Malin?

Danke!

Jag frågade sedan vad hon ville ha ut av samtalet. Jag vet, jag var lite taskig mot henne, jag var dock inte van vid situationen. Hon sa att hon inte hade något direkt mål(Ya, right) med samtalet. Sedan undra hon om hon skulle ta bort mig. Jag var snäll så jag sa att det inte var någon fara, hon fick ha kvar mig. Till vilken nytta vet jag ej! Antagligen tröttnar hon och letar efter ett annat "offer". Hoppas bara hon inte läser min blogg för då blir hon nog rätt arg. Vad tror du Marie?

Victim? I? Noooo...

Catch u later!
Dytte

9 kommentarer:

Malin sa...

Först vill jag härma Oscarsgalan lite..

Tack för den stora ära som det innebär att få bli omnämnd här (nominerad) i din blogg. Hoppas att jag kommer med minnesvärda klurigheter som sätter sina spår även i fortsättningen för uppenbarligen har någonting som jag har fått gro litegrann hos dig. (GLAD)
Överdriver lite lätt, men som stammis i din blogg så är det en stor grej att det frågas om mina åsikter.. att du vill ha en liten kommentar från just MOI =)

Tack för att dina klurigheter kan bli, och blir mina. Ofta är det saker som lilla jag tänker på men inte får fram i ord. Som du vet går ju tankarna på högvarv här emellanåt.

Appropå den där tjejen.. låter som en ganska vanlig chatt.. nu för tiden... 1000 frågor utan att egentligen bry sig om svaret.. bara en enda tanke... elle någe typ liksom så ba.. Töntigt men sant... kanske är det vi som är gamla.. men då är jag hellre lite uråldrig i sinnet än fjortis åtminstone. Vi brukar prata om vanliga ting, men ändå få in lite rim och reson..

Lev väl,
Malin

Affe Paffe Lingonskål sa...

hmmm jaru...
de e alltid najs när en tösabet säger att hon tycker att man är söt/snygg...
men det blir lite weird när nån bara addar en på msn o kläcker ur sig saker o man inte vet nått om personen...
lite creepy...
men man får la hoppas att nästa samtal inte blir lika påträngande o att det kanske blir nått trevligt av det hela?!
du kanske till och med får reda på hur hon ser ut om ett tag... :P

Outie

marie sa...

Arg som ett bi tror ja hon blir...nerå. Du behöver nog inte oroa dej, addar man ngn på msn o håller på o sådär får man nog va beredd på att ta det. Klart man ska passa på att driva lite m en sån (har jag sagt att jag är elak?).
Skumt folk finns det gott om, men inte lika mkt skumt folk som tycker man är söt, så be happy för kopmlimangen o skratta åt resten =)

keep on blogging!

LisaFisa sa...

Hmmmm...
1. Hon är 16, nyfiken och kåt. Träffa henne!
2. Hon är 16, uttråkad med kompisar runt sig - träffa henne, man vet aldrig, kan vara värt det.
3. Hon är egentligen en han, 58 år och sugen på lena, yngre pojkar. Träffa henne om du vill, skulle inte rekomendera det.

Jag tror som en förgående skribent här att hon är en hon och bara är ute efter en vanlig chatt. Kanske är hon trött på att vara singel, kanske har alla hennes kompisar kille. Lägg ihop mina tre punkter och konstatera att hon förmodligan är en hon, 16 och antagligen rätt OK (om än lite frågvis) Träffa henne!

Dytte sa...

Malin: Jag vet inte vad jag ska tro.

Affe paffe lingonskål(linus): Hon har inte pratat med mig sen det samtalet. Hon kanske läste min blogg? ;-)

Marie: Är du elak? Nä, det tror jag inte! Ok, will do!

Lisa: 1. Hmm hur billig tror du jag är? Visst, jag har sagt att jag ska bli hora i Thailand men det kostar det med.
2. Hmm fortfarande 16år, inte lite ung tycker du?
3. Okej, no comment. (Detta var för övrigt det jag trodde stämde bäst in. Jag hoppas nu på att träffa Gunnar 58år som gillar mysiga skogspromenader och mys framför brasan.)

Äsch för ung, för på och alldeles för weird för min del. Nej tack, jag skickar henne vidare till daniel.

Sabrina sa...

Well done!
[url=http://alkvtqgz.com/rumt/gecc.html]My homepage[/url] | [url=http://bhtyjjvk.com/qkuw/ogoz.html]Cool site[/url]

Heather sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Olga sa...

Good design!
http://alkvtqgz.com/rumt/gecc.html | http://ythdpdie.com/coxa/jsam.html

Olga sa...

Good design!
http://alkvtqgz.com/rumt/gecc.html | http://ythdpdie.com/coxa/jsam.html