onsdag, mars 29, 2006

About You

Ledsen, grinig och arg. Det är väl det som passar in bäst på mig när jag ljuset släcktes i idrottssalen igår. Jag var ruskigt dålig och det erkänner jag, det var inte alls mycket som var bra gjort. Jag tappade bollar lätt, jag slog passningarna fel, jag spelade oerhört farligt med bollen framför mitt egna mål, jag var kass helt enkelt.

Don´t give me the ball, I´ll lose it.

Jag har inte skrivit på ett tag pga av att jag flyttat. Det har varit mycket med flytten plus att jag inte har bredband för tillfället. Jag har inte e.ns fast telefon, för telia kan inte ens flytta mitt nummer hit, sopor. Jag tycker att de borde ha koll på deras förbannade anläggningar. Det är ju telia som har ansvar för telenätet här i Sverige, så kan de inte ens flytta mitt nummer från en
plats till en annan. Det är ruskigt dåligt.

Telia is going down!

Jag är fortfarande stressad och har oerhört mycket att göra, men så lite tid. Jag skrev sist om min stress och att jag trodde jag hade förlorat en vän pga av den. Jag tror det stämmer, jag har inte pratat med henne sen dess. Inte nog med att jag mådde dåligt innan, efter det mådde jag ännu sämre. Jag ska nog ringa henne sen och se om hon vill prata med mig.

Call me, call you!

Jag undrar ibland över en väns agerande. Jag trodde jag betydde mer som vän till henne än vad jag egentligen gör. Jag trodde jag och hon var nära och bra kompisar, men vem försöker jag egentligen lura? Henne? Nä, det skulle inte vara så smart. Mig själv? Ja, jag tror faktiskt det. Jag fick intrycket att jag var en person som hon ser som en nära vän men egentligen tror jag inte att jag är det. Hon ger mig inte det intrycket. Lisa, är du min vän?

Friend? Don´t know!

Det är ingen av hennes andra vänner som vet vem jag är direkt, jag är en outsider. Sandra som jag nämnt tidigare är jag farbror till och samtidigt vän till. Alla hennes vänner vet på ett ungefär vem jag är, men inte min nära väns vänner. Jag finner det konstigt, jag pratar ofta om mina vänner och ibland skickar jag ett sms för att visa min uppskattning för att de är dem själva. Det jag vill säga är att jag är stolt över mina vänner och glad över att jag har dem. Alltså jag bryr mig egentligen inte om hennes vänner vet vem jag är eller inte. Jag tycker bara det känns lite fel att hon säger en sak och gör en annan. Jag är inget förstahandsval, jag är inget andrahandsval, jag är ett tredjehandsval. Först kommer I och sen kommer P och om jag har tur så kommer jag. Det är inte mig hon letar efter, det är I. Jag förlorar, Jonte vad gör jag för fel?

One, Two, Me

Jag är nog avundsjuk på I, det är jag nog. I har något jag aldrig haft och aldrig kommer få. Jag åker egentligen själv på min bana för att jag inte har något bättre för mig, känns det som. I har en egen bana också, fast istället för att I åker själv, så har I en hel bana till och sen utöver det har I en till. Alltså det kan åka tre stycken i sidled. I har något jag inte har och aldrig kommer få. I har tre banor också, jag åker själv. Vad är det I har som inte jag har, Johan?

I=?

Äsch, varför skriver jag ens detta?
För det första: Om hon ens läser detta, varför skulle hon bry sig?
För det andra: Vem är jag och säga vad hon får och inte får göra?
För det tredje: Vad tusan lever jag i för sagovärld?
För det fjärde: Svara mig jeppe!

Im just an extension of your ego!

Catch u later!
Dytte

Ps
Jag har inget internet så det kommer bli lite dåligt uppdaterat. Jag uppdaterar så fort jag får tid.
Ds

5 kommentarer:

Jonte sa...

knappast ngt fel du gör men konstigt är det ibland.. suck...

Johan sa...

Ja du. Om man får tro ditt inlägg så har han tre banor och du en...
Nej, men allvarligt så tror jag inte man ska hänga upp sig på andra människor och vad de har och inte har. Jag gjorde det väldigt länge själv, men i slutändan blir det så att man kväver sina egna fördelar i ambitionen att överträffa någon annans.
Det är säkert så att han har saker som du inte har, men du har också saker som han inte har. Om det sedan gör att hon gillar honom bättre, så får det väl vara så. Man kan inte vara allas favorit. Tyvärr...

Dytte sa...

Jonte: Det är ruskigt konstigt tycker jag. Du får berätta om hur dansen går snart. Ska bara skaffa mig internet igen så blir det skitbra :P

Johan: Du pratar som en vis man. "Jag gjorde det väldgt länge själv, men i slutändan kväver man sina egna fördelar i ambitionen att överträffa någon annans." Mycket bra sagt tycker jag.
Varför skriver du inte om sånt här på din blogg? Du är ju bra på det :P Tack för rådet, jag ska tänka på det.

Elin sa...

Hmmmm... Det där lät inte trevligt..... Man behöver bekräftelse, så är det bara. Jag hoppas du förstår att du är en av mina närmaste vänner iaf! Du är bäst! :D

Jesper sa...

Bekträftelse är medias påfund. VI ska ha möte imorgon gällande Shaved, för att förändra din, andras och allas självbild till det bättre. Journalistik är inget vapen, utan en gåva. Låt oss använda den till att bli av med sådana tankar du nämner i bloggen.

Alla kan ha en dålig dag, även du. Även om ens vänner inte uppmärksammar en, så är det viktigare att veta hur man ser på sig själv, med sina egna ögon - inte andras.