onsdag, mars 15, 2006

I know

Can´t you say it? Can´t you say the special words for me?

Jag pratade med Vicky förut idag, i två timmar. Jag kommer knappt ihåg när jag pratade med någon så länge. Jag tror inte jag har pratat med någon i två timmar på hur länge som helst om jag ska vara ärlig.

Me like!

Jag har inte haft en sådan konversation med någon i mitt liv om jag ska vara ärlig. Speciell pratstund med en speciell tjej.

Me like!

Ahh sa jag det förresten? Det ska tydligen vara snyggt med korsett, kjol och silikonbröst till det. För den som ville veta!

I DON´T like!

Catch u later!
Dytte

4 kommentarer:

winnermaja sa...

Att prata telefon med någon speciell är alltid roligt, min lillebror är den jag pratar mest speciellt med i telefon.. när han ringer huxflux.. då blir jag jätteglad. För det händer inte ofta.. Men mitt speciella telefonsamtal som jag aldrig kommer att glömma är när min andre bror ringer för att kolla läget.. bara så där... det har hänt en enda gång... men Gud vad jag håller det minnet kärt. Grät efteråt, så lycklig blev jag.

Inte vanligt att en tonårsbror ringer och frågar hur man mår... och det var innan allt jobbigt hände.

Apro på det sista.. så tycker jag korsett är ganska snyggt, men när ska man ha det om man bor i lilla Skara... Hrm, att ha det till jeans och höga stövlar.. en lördagkväll på Olins.. nej skulle inte tro det va... men på andra i storstan.. då kan det vara ganska läckert under en kavaj.. men det kommer inte att ske på Malin i Skara.. fniss.

Elin sa...

Kan inte jag också vara med på din lista......? Me like... :)

Jocke sa...

Winnermaja: Att ett telefonsamtal kan betyda så mycket för en. Jag gillar vanligtvis inte att prata i telefon så länge. Jag orkar inte! Vicky lyckades få mig att orka :P

Elin: Jag funderade länge och väl på detta kära Elin. Jag valde till slut att inte ha med dig på listan, men om du vill så kan du få vara med.

Elin sa...

Varför? Ja, det vill jag gärna - det vore en ära.