onsdag, mars 01, 2006

Mycket olika!

Jag sitter här på perrongen och ser alla rusa förbi i ultrarapid. Jag ser en gammal dam gå förbi med sin rullator, jag ser en grupp med punkare som antagligen skrämmer vettet ur den gamla damen, jag ser den "vanliga" tjejen sitta på sin bänk och läsa metro. Det finns så många olika sorters människor här i världen och man sluter sig till en viss liten sluten skara. Några man alltid litar mer på och som är ungefär som en själv. Känns inte det rätt tråkigt egentligen? Du kan ju få det bästa av flera världar eller hur? Istället sluter du dig som en mussla och pratar bara med de du blir tilltalad av.

Tänk dig, du kan få det bästa av flera världar men sluter dig till systemet med dina egna jämlikar. Det du inte förstår är att alla är dina jämlikar och kanske en potentiell vän.

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

winnermaja sa...

att sitta o filosofera om andra när man sitter o väntar är ganska roligt ändå.. och när man sitter på tåg elle så..

när jag åkte till min min pappa i varberg, vilket tog i snitt 4h så brukade jag låtsas och hitta på om medpassagerarna: deras riktiga liv, vad de tänkte på o vad de pysslade me i verkligheten.. som en liten novell om varje person.. eller som om vi var med i en film eller någe.. ibland satt jag och skrev om dem.. men det blev aldrig någe bra.. oftast drömde jag mig bort i fantasin.. som om jag var en av dem.. fast på ett sätt var jag ju det.. men då jag åkte ensam så låtsades jag att jag pratade med dem..

men kan undra ibland varför man inte började prata med de som satt närmast.. visst hände det ibland.. men det var ytterst sällan... men roligt var det.

kan sakna det lite ibland.. även om det tog lång tid att åka så var det skönt att rensa skallen då o då.. ganska underbart faktiskt när jag tänker efter..