onsdag, augusti 05, 2009

Titta inte

Hon ler. Jag tittar bort. Hon frågar vart jag är idag. Vit zon. Samma som hon. Hon vill gå armkrok bort. Vi gör det men jag tittar hela tiden bort. Inte mot henne. Får inte vara för tydlig. Om jag tittar rakt på henne kanske hon förstår. Jag vill inte det. Vet inte själv om jag gör det. Så jag tittar bort.

Look away

Varje gång jag börjar göra det så är det samma sak. Tittar bort. Inte rakt på personen. Var inte för tydlig med vad du känner Dytte. Var inte för på. Föreslå inte någon armkrok eller annan fysisk kontakt. Var subtil. Smart. Inte korkad. Gör inga misstag. För i detta spelet är det ingen som tar med de sårade. De ligger kvar. Döende.

No prisoners

Fråga vad hon gör när hon inte är en sommarjobbare som en själv. Check. Fråga vad hon ska göra i helgen. Check. Kolla efter möjligheter. Check. Fråga på ett subtilt sätt om hon har pojkvän. Undone. Försök läsa av situationen. Svårtolkat. Kan hon gilla dig Dytte. Svårtolkat

Check

Sen sätter man sig på en stol. Hon står nära. För nära för att vara pratavstånd mellan två vanliga människor. Men vem har sagt att vi är vanliga. Jag är jag och hon är hon. Det är inget vanligt med oss. Vi är vi. Eller vi är fel ord än. Vi är två men inte ett. Comprende?

Si

Kanske blir det inte ett. Kanske blir det så. Vem vet? Gud? Nja, tror inte det. 1 ½ vecka kvar. Måste vara effektiv. Lägg in en stöt. Visa vad du vill. Fråga efter ett telefon-nummer. Fika? Kanske. Fråga det. Ett nej är inte hela världen. Måste chansa. Våga tappa fotfästet för en stund. Det blir mer spännande då. Gör det Dytte. Ja, jag gör det. Och nej, jag är inte schizo. Ingen korv heller.

Pop the question

1 kommentar:

stella sa...

Hej! Ett blogginlägg till dig som är kille eller har spelvana inom WOW, CS mm, väldigt intressant. Vill du läsa om sveriges största lan? Du kan även anmäla dig. Vinnaren av lanet 2009 kommer åka till OS i kina. Läs mer på min blogg, modellinglove.blogg.se