lördag, mars 25, 2006

Dead

Allting jag tar i blir som dömt att misslyckas. Alla jag pratar med kommer jag förr eller senare att bli ovän med. Det är mitt öde och det är min förbannelse.

Dead like a flower in wintersnow. Dead and burried!

Allting jag tar mig an är som dömt att misslyckas på förhand. Jag försöker hjälpa människor istället stjälper jag dem. De faller ännu tyngre mot marken för jag inte tar emot dem, jag sviker dem.

Traitor!

Det människor ofta glömmer av när de pratar med mig är att jag har en historia av mycket sorg och elände bakom mig. Jag gillar att prata med människor och att försöka hjälpa dem att må bättre, de glömmer sedan av min mörka historia och tror att allt är bra med mig, känns det som. De har tyvärr fel, tiden läker alla sår heter det, fel. Jag bär fortfarande samma stora sorg och smärta inom mig sen dagen jag fick uppleva dem. Jag visar dem bara inte lika tydligt.

Time heal wounds, right?

När jag blir stressad kommer allting mycket lättare tillbaka. Jag blir otroligt nere när jag är stressad och jag vill bokstavligt talat bara dö för att fly smärtan inom mig. Smärtan ingen någonsin kommer förstå och kunna hjälpa mig att få bort. Smärtan är outhärdlig och otroligt tröttsam att kämpa emot.

Die? Alright!

Jag tror jag förlorade en vän på grund av det idag. Hon tyckte jag svek henne, hon tyckte jag inte var värd att lägga tid på. Jag förstår henne till viss del, hon måste dock förstå att det inte är henne jag sviker. Det är sant till viss del att jag sviker henne, men mest av allt sviker jag mig själv. Jag kämpar dag in och dag ut för att uthärda smärtan. Ibland tar den överhanden och tar verkligen musten ur mig. Jag orkar inte göra något samtidigt som jag tänker oerhört mycket.

Please understand!

Jag ber att denne person läser denna blogg som är helt tillägnad henne för hon betyder oerhört mycket för mig. Hon har hjälpt mig och jag hoppas att jag på något sätt kunnat hjälpa henne. Nu är det upp till henne. Vad säger du?

I want you as my friend, I trust you, remember that, always!

Catch u later!
Dytte

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du menar att du bara ser alla bilder jag lägger in när du bevakar min blogg via, vad hette det, sage?
Följer du via RSS?
Jag har verkligen ingen koll på varken sage(?) eller RSS, men jag vet att man kan följa bloggar via RSS, och just min blogg är ingen idé att följa via RSS - man måste nästan gå in på min blogg och följa den (om man nu vill följa den) =P
För jag ändrar min textfärg till vitt innan jag lägger ut dem, och då syns inte inläggen via RSS, eftersom baksidan oxå är vit.

Eller är det ens det DU menar? =) Med tanke på vad du skrivit till mig..

Sen skriver jag lite om katter/min katt ibland.. men det var faktiskt ett tag sedan sist. ;D

Anonym sa...

Jag har många gånger tänkt på hur mycket du gör för andra. Så mycket gott.

Jag vet att många glömmer bort dig - människan är egoistisk av naturen antar jag..

Och de fåtal gånger du tänker på dig själv måste du få göra det.

Jag ser det inte som ett svek, om du skulle missa att fördjupa dig i andra en endaste gång..
Du tar dig alltid tid, du lyssnar och gör så gott du förmår. För du gör och har gjort så himla mycket nytta. Du får inte glömma det, och du får inte glömma dig själv mitt upp i allt.


Jag försöker lyssna på dig, och lära av dig.
Du är klok du och en mycket fin medmänniska.

Vill dig bara väl.

Har svårt att förstå hur man skulle kunna bli ovän med dig. Någonsin, men så känner jag dig inte på riktigt i den verkliga världen.. bara här..

Men fattar ändå galoppen på något vis, för en del förstår väl inte att du behöver vara dig själv och för dig själv emellanåt... Just pga egoismen då man bara ser jag Jag JAG... och glömmer bort dig.


Var rädd om dig,

kram Malin

Anonym sa...

Dytte! Du är go! :) I will not forget you

Anonym sa...

Turbotrollet: Japp, jag bevakar din blogg via rss och med programmet sage.

Malin:Det ser ut att ha löst sig nu, och det är jag glad över.

Jeppe: Vad skulle jag göra utan dig ;)

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://dyxkfloj.com/blmp/ysws.html]My homepage[/url] | [url=http://qxqljgbh.com/smhr/jxmr.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
http://dyxkfloj.com/blmp/ysws.html | http://lmfscest.com/fwox/ovgf.html

Anonym sa...

Well done!
[url=http://myqiryct.com/rppg/jfww.html]My homepage[/url] | [url=http://yyawoiou.com/sgjo/gpmx.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
http://myqiryct.com/rppg/jfww.html | http://fvfmjcen.com/nivi/ocvd.html