lördag, mars 25, 2006

Det är så

Ja ibland undrar jag om jag gjort rätt. Om det verkligen var rätt beslut, lite sent att ångra det nu, för jag har ju redan gjort det. Jag får leva med det beslutet och ta konsekvenserna av det. Det är min handling, mitt val, alltså mitt ansvar. Det känns bara så hårt ibland.

Cry baby, cry!

Idag ska jag till Göteborg och se Hardcore Superstar på Sticky Fingers. Det känns både bra och dåligt, bra för att det är HS, dåligt för jag vet att jag måste flytta. Jag känner stressen krypa över mig, eller ja den har redan gjort det. Jag mår illa, dels för att tiden inte känns som den räcker till, dels för att det är så mycket "måsten". Vad säger du om saken Jeppe?

Run, run for your life!

Ska se till att vara utflyttad till nästa helg är det tänkt. Lyyyyyyycka till säger jag. Vad jag vet har vårt förråd inte blivit klart än. Det känns ju jäkligt bra, eller inte! Det är inte stressigt, jag lovar, hedersord, cross my heart. Tror du på mig Turbotrollet?

Me NOT like!

Sandra, du är för skön. Jag undrar ibland om du någonsin har en dag utan skratt? Du drog, sen gick det bara neråt. Jag mår ärligt talat skit av stressen jag upplever nu. Du fick mig att tänka på annat en stund i alla fall, det uppskattar jag. Det är bra med vänner, eller har jag fel David?

Friends is the best thing you can have! Don´t let your friends go to waste!

Har jag sagt det förresten, att jag är kork? För den som ville veta alltså! Darling och Kork, ja det går väl.

Darling me like!

Catch u later!
Dytte

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vänner är riktigt bra att ha! Ta väl hand om dem så tar de hand om dig.

Anonym sa...

Måste flytta redan? Hade du inte dubbla lägenheter ett tag? Eller?

Håller tummarna, och håller utkik i grannskapet ifall man får se en liten Joakim komma gående =)

Kram

Anonym sa...

Hur var HS? De är rätt coola tycker jag.. i alla fall deras hitsinglar, så mkt mer kan jag inte påstå att jag hört.. men sett dem live i Skara en gång iaf för länge sen.. och sett dem komma gående på Smögenbryggan..

Anonym sa...

Jag håller fullkomligen med. Måsten = Plugga till tentan. Jag säger nej! Lycka till med flytten...

btw... checka www.qrmedia.se !
blogger kan ta sig i röven ;) Jag hackar själv yeyy

Anonym sa...

Jo så är re.. när 325:an ska provköras kommer jag åt skara. Då blir det nöje o köra bil igen =)