fredag, oktober 07, 2005

ÄGDA!!!!

Modo modo modo modo jag säger bara modo blev ÄGDA!!! 4-1 förlorade de med mot Linköping! Alltså ja man undrar vad de sysslar med. Alltså modo har egentligen inget att göra i elitserien! I och för sig så är det rätt många lag de kan ta bort egentligen.
Elitserien är en av de sämre ligorna i världen enligt mig. Inte alls många lag som duger till egentligen. Man skulle kunna skippa kanske hälften av lagen för de är så dåliga så det inte är sant. HALLÅ????? Leksand? Ja de har varit med länge och kämpat och stånkat men de har inget att göra i elitserien längre. Förstår inte hur hur de kunde släppas in i elitserien igen. De är så ruskigt dåliga så man blir mörkrädd för tusan. Man börjar undra alltså, Leksand tränar ni med en puck och en klubba eller är det isdans ni sysslar med? För i vilket fall som helst är ni lika dåliga på både ishockey och isdans.

Skadeläget för Sverige inför Kroatien imorgon är inte för bra alltså! Zlatan är antagligen borta(en av mina favvospelare). Men det ser ändå ut att det kanske löser sig till slut. För Ljngberg var med en halvtimme på träningen igår och Mellberg och Larsson körde rehabpass med sjukgymnasten. Så än är det inte kört känns det som. Det lilla roliga var dock alla rapporter om Zlatan när han blev skadad. Det lät som om vi redan hade förlorat matchen eller inte hade behövt spela för vi skulle ändå förlora imorgon. Än är det inte kört killar! Fotboll är en lagsport och utan resten av laget skulle de inte ha varit så stora som de är idag. Lycka till imorgon!

Det var dagens sport!

Catch u later!

9 kommentarer:

Jonatan sa...

mycke sanningar från din penna (eller tangentbord...). ut me leksand...

Daniel Hultkvist sa...

Modo?..grabben du har mycket att ta lärdom av..Modo var i hmm skulle jag tro 3 alt. 4 finaler under 90-talet..foppa,näslund..som har vunnit poängligan över atlanten..glöm inte alla talanger de spottat ut!
Modo är en anrik förening som Liverpool. De har de lite tufft just nu..
Leksand?..ska vi inte prata om. Sveriges lag som alla följer..jag lider otroligt med dem. Du kanske inte kommer ihåg "dalaupproret" i globen för 2 säsonger sen som höjde Djurgårdens snitt avsevärt..Men visst leksand är som modo o liverpool..de genomgår en tuff tid! Men sämst? Nej!!

Jocke sa...

Det är 2000-talet nu daniel! Du får hänga med lite. Ja dom har spottat ut talanger som foppa och näslund. Men de är inte kvar just nu. Andra sidan atlanten förstår du!
Leksand har varit bra en gång i tiden, men alltså det är för mycket daltande med de laget tycker jag. Släng ut dem ingen märker nån skillnad ändå.
För det är lika kul att titta på Leksand när de spelar som att kolla på när Skara möter Mariestad och det du det kan jag säga dig är absolut ingen höjdarmatch. Ut med dem allihopa!

Magnus sa...

Mycket bra och mycket dåligt, Jocke. Inte mig att emot att kasta ut Leksand och Mora.
Men Modo ska vi fan ha däruppe, även om Modo inte är Liverpool!
Vad har Daniel rökt förresten? Att jämföra Modo med Liverpool är ungefär som att jämföra Bankeryds uteliv med New Yorks dito. Och då överdriver jag inte.
Och du, Daniel, Göta var jävligt bra en gång i tiden. Ska vi starta en lite kampanj för att flytta upp dem i eliten?

Thomas Eller sa...

Oj oj Jocke!

Nu tror jag att du tog dig lite vatten över huvudet, du menar att Modo är dåliga???? vart får du allt ifrån? har du missat alla omgångar tills denna, Modo har ett väldigt ungt lag dom sattsar fortfarande på juniorer, Modo's hockey gymnasium är fortfarand ett av de mest respekterade hockey gymnasierna i Europa, kolla med all tjecker, finnar och andra som skulle ge vad som helst för en plats där!

Den skrämmande utvecklingen anser jag är lag som HV, Frölunda, Färjestad som köper spelare till höger och vänster, senast ett lag köpte så vilt som dessa tre ovannämnda var på Percys tid i Malmö, då skrek hela sverige köparlag!!!!! och sluta förstöra hockeyn!!! jag hör ingen skrika det nu.

Lätt att glömma att Modo hittills både besegrat Frölunda och HV
Modo har det ekonomiskt tufft just nu och kan inte köpa alla sina bra spelare som ovannämnda exempel. Leksand precis som någon annan här sa lider jag med, dom är en bit svensk idrottshistoria, det har gått fyra omgångar inget kan sägas än förutom att mitt förhandstips håller, Linköping är bästa laget i årets elitserie.

Glöm heller inte bort alla NHL spelare som var här i fjol och ständigt återkom till att elitserien håller mycket hög nivå kanske var det just därför dom faktiskt inte dominerade så mycket som alla trodde att dom skulle göra.

Min sissta fråga? är det ovanligt eller konstigt att det blir 4-1 i en hockey match?

kom igen Jocke skärpning!:)

Thomas Eller sa...

Förresten Modo har varit i SM-final under 2000-talet också mot FBK tror det var 2001, då som nu var dom helt uträknade,

Svartvadet, Salomonsson och Hans Jonsson är tre av elitseriens bästa spelare, fråga vilken expert som helst, var spelar som, jo i Modo, moderklubb, jo Modo f

.gustav sa...

Haha... Vilken utläggning av Tompa här ovanför... Tjusigt.. =) Om landskampen imorgon då: Jag tror nog vi fixar lika imorgon och sen en vinst på onsdag mot Island. Om Zlatan inte kan spela imorgon så hoppas jag på Elmander bredvid Henke, men det är klart att man hoppas på Zlatan.. Ruskigt kul ska det bli att se i alla fall!!

Jocke sa...

Jag håller med om att modo får fram en och annan talang. Men jag ser inte modo som ett bra lag. Jag ser modo som ett lag som kommer och överraskar vart fjärde vart femte år sådär om de har tur! Sen att dessa nhl proffs inte dominera berodde nog på att de somna av det långsamma spelet.

Daniel Hultkvist sa...

Modo överraskar?

4 finaler under 90-talet halåå?

Ps."Mangnus" Liverpool ligger mig varmt om hjärtat och det gör även modo