fredag, oktober 14, 2005

Piratkopia

Det är något vi ALLA har i vårt hem. Oavsett om du är en fattig student som jag eller om du är en topppolitiker. Det är något vi alla har kommit i kontakt med på ett eller annat sätt. Men det är en del av våra liv oavsett om vi vill eller inte. Visst det spelar olika mycket roll för olika människor. Men det finns där...den där olagliga lilla saken som gör människor i varje av världens alla hörn att bli lite rädda oavsett hur rebellaktiga de är. Som tur är finns det några som vågar stå upp för oss hjälplösa som är bundna av lagen, som av någon anledning verkar väldigt påverkad av någon Henrik Pontén. Aldrig hört talas om...eller jo det har jag. Vem har kunnat undgå han?

Why pay when it´s free?

Alltså jag går emot alla som ser en piratkopia som något dåligt. Denna piratkopia har gjort att många miljoner människor får tag i musik, filmer och program som de inte skulle ha råd med och inte få tag i själva. Varför förbjuda något som alla ser som en bra sak förutom just de fåtal personer som vill krama ut varenda liten slant ur oss fattiga människor. Vi som ser information som en vara som borde vara gratis. Men ändå betalar vi dyra pengar för att köpa Green days nya skiva. Gör musik, film och program gratis eller i alla fall mycket billigare än vad det är nu. Priserna i dagens läge är hutlösa. Det går inte lyckas med att sälja något så dyrt som de gör nu. Det är förvånande att de har lyckats så länge som de har gjort.

Död åt TENGIL! Ondskans lakejer lurar i varje hörn. ANTIPIRATBYRÅN!

Hela systmet måste göras om. Låt program som bittorrent och dc m fl bli som en prenumeration. Du får betala för det varje månad eller kvartal. Vad som helst, bara gör det billigare. Helst skulle jag se det gratis med tanke på vilka det är som laddar ner mest. Det är ju inte de rika överklassungarna som sitter och laddar ner senaste skivan av Cardigans. Det är de fattiga människorna som gör det i mycket större utsträckning än de rika. Släpp det fritt!!! Låt det bli en anarki om det är det som krävs. Men släpp för guds skull musiken fri!

I could live with an anarchy could you?

Freedom is always desired. Let music be free too!


Catch u later!

Dytte

*Kolla även Antipiratbyråns gamla sida som av någon "konstig" anledning har en massa information som antagligen aldrig skulle komma ut. Men oj.....AUH

6 kommentarer:

Zane sa...

Good design!
[url=http://uqwikbne.com/gbag/bjlk.html]My homepage[/url] | [url=http://muxgobxm.com/nqtl/iljm.html]Cool site[/url]

Abby sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Abby sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Janice sa...

Thank you!
http://uqwikbne.com/gbag/bjlk.html | http://sxyctmgl.com/clwd/vcqe.html

Janice sa...

Thank you!
http://uqwikbne.com/gbag/bjlk.html | http://sxyctmgl.com/clwd/vcqe.html

Janice sa...

Thank you!
http://uqwikbne.com/gbag/bjlk.html | http://sxyctmgl.com/clwd/vcqe.html