torsdag, september 14, 2006

Personer på tåget2

Ombord på tåget stiger en kvinna/dam hon heter Britta. Hon är runt 58år, har 3barn och 2barnbarn. Hon är skild sedan 10år tillbaka, det fungerade inte längre med Gösta. Han visade för lite kärlek och dem bråkade ofta. Hon har dock en speciell man hemma också men hon är rädd för att binda sig vid hennes ålder och väljer därför att bara hålla det lite sådär på strulstadiet. Hon visar att gamla kvinnor också kan strula. Dem brukar ta en öl eller två på fredag/lördagkvällen och mysa i soffan framför någon någon halvtaskig tv4 film som går just då. Hon vill gärna börja motionera mer, helst stavgång. Hon har dock inte tid då hon som sagt bor själv och har ett hus med stor trädgård att sköta. Hon gillar att plantera blommor men är inte överdriven i sin plantering. Hon förbannar dagens ungdom som åker förbi med sina mopeder utanför hennes hus och säger att dem inte har något vett längre. Hon ångrar sig djupt över att hon inte vågade göra dem där sakerna hon drömde om som ung. Hon ser bitter ut när hon tänker på det. Hon har jobbat som kioskbiträde i en lite större kiosk i Jönköping. Hon njuter av pensionärslivet. Kommer leva ungefär i 20år till innan hon dör en naturlig död på ålderdomshemmet.

Britta Rocks

Bredvid mig sätter sig en tjej som heter Anna! Anna är 18år och är på väg från Habo till Bankeryd där hennes pojkvän bor. Han heter Johan och jobbar på någon industri i närheten. Hon är blond, smal och snygg. Hon är mycket väl medveten om detta och ser till att få det hon vill ha när hon vill ha det. Hon sätter sig brevid mig för att jag är den enda unga personen i närheten som har en plats ledig plus att hon tycker att jag ser bra ut. Hon ser ut genom fönstret och drömmer sig bort. Bort till något varmare, till något bättre. Hon kommer att jobba i en butik sen, kommer sälja kläder. Hon håller sig borta från ciggaretter men går gärna ut och som det så vackert heter "to shake some ass". Hon får alltid snygga killar runt sig och hon gillar uppmärksamheten men ibland är hon lite lättretad och blir därför arg på dem. Dem står där som fån och förstår ingenting. Hon vet vad hon vill ha och får det också. Vi kommer fram till Bankeryd, hon reser sig och går iväg. Jag tittar ut genom fönstret och ser henne gå där, hon går i tighta JL jeans för att framhäva hennes rumpa. Hon följer modé men inte fanatiskt. Hon vet vad som är snyggt. Hon bara förstärker hennes naturliga skönhet. Hon vet att hon är snygg och gör inget för att dölja det. Anna är en tjej som går sin egen väg. Hon är en tjej du vill ha som flickvän och som din flickvän vill vara som. Anna är grymt bra i sängen. Det säger hon själv och hennes gamla pojkvänner och nuvarande pojkvän också. Hon kommer gifta sig när hon är 28år, med Johan. Dem kommer få två barn, en pojke och en flicka. Vi får väl se vad som händer med henne.

Anna är HET

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det någonting du har hittat på eller har du seriöst suttit och pratat med dessa? :)

Jay sa...

Elin: Jag har inte pratat med dessa personer. Jag sa hej till "Anna", men det var också det enda. Dem andra satt bara på tåget. Jag gjorde en liten analys av dem.