torsdag, juni 29, 2006

Höga krav och vatten i stövlarna

Jag har aldrig tänkt på det egentligen men jag har oerhört höga krav på tjejen jag ska bli ihop med. Vem har inte höga krav egentligen? Fast när jag tänker på det så är det faktiskt väldigt höga krav jag har.

Don´t judge me, I will judge you

Jag förstår inte ens hur jag kan hitta en sån tjej men ja det finns tydligen såna tjejer också. Glad över det, tänk att klara mina krav? Det är en utmaning faktiskt, t o m tjejerna tycker det är höga krav. Jag som nästan inte litar på någon släpper in denne någon i min värld och låter dig veta. Låter dig få se min värld och få tillgång till alla mina tankar. Det är mycket jag har att berätta, svårt att tro eftersom jag är blotta 20år.

High standards

Glad över att någon kan motsvara mina höga krav och förväntningar. Tur att det finns såna tjejer!

Tjejen

Catch u later!
Dytte

7 kommentarer:

Hultan sa...

Shit, vad förväntar du dig egentligen? Vilka krav måste hon uppfylla då?
Det verkar vara väldigt svårt att försöka komma in i ditt liv...

Emma sa...

Hon måste uppfylla alla krav som jag har uppfyllt;)

Dytte sa...

Hultan: Du vet vad jag sagt om mitt liv. Du har läst delar av det, långtifrån allt. Det sätter spår, ärr i mig och påverkar allt jag gör och alla jag möter. Jag litar inte på människor så lätt. Det är svårt för mig att släppa in någon i mitt liv och låta dem få veta allt om mig. Det river upp mycket inom mig. Därför sätter det höga krav på tjejen! Det är inte lätt att få mig att släppa garden!

Emma: Du fick mig att sätta ner min gard

Emma sa...

Nu fick jag tårar i ögonen.. Har inte riktigt förstått att jag är SÅ speciell..

dytte sa...

Emma: Jag säger Dream, behöver inte säga mer.

Elin sa...

Det är inte bra att du har höga krav Jocke (det har jag också), men att du har det gör det bara mer speciellt när du verkligen tycker om någon...

Dytte sa...

Elin: Det är sant, men det är en plåga att hitta någon som klarar alla krav. Även om man finner den andre som en perfekt flick/pojkvän så kan det ändå vara något som saknas. Fråga mig inte vad för det har jag inte svaret på.