tisdag, juni 06, 2006

Motorcykle

Jag njuter till fulo av dagen. Solen lyser och himlen är blå. Kan det bli bättre? Ja, lite kanske! Det vore grymt om Jonte eller David skulle komma förbi med en hoj och fråga om jag skulle följa med på en tur. Det hade varit mer än perfekt! Det hade varit grymt.

Drömma det får man.

Jag vill att denna sommaren ska bli perfekt. Den känns perfekt! Den känns bra. Jag drömmer mig bort till en sommar med besök i någon sommarstuga, jag vet inte men jag har alltid gillat sommarstugor. Dem är mysiga på ett sätt som bara dem kan vara. En sommarstuga vid vattnet, kan det bli mer perfekt?

Jag tror på en evig sommar

Catch u later!
Dytte

6 kommentarer:

Jonatan sa...

du e välkommen på en tur när du vill, ba att bestämma plats och tid =)

Havssol sa...

Jo, det ultimata är en stuga vid HAVET...

Elin sa...

Oh ja! Det tar två minuter och cykla till klipporna från våran sommarstuga - där är det så himla mysigt just när solen håller på att gå ned! Sedan föredrar jag den andra stranden längre bort, men jag har ju ändå vänern nära... Längtar så dit! Den friska luften, hästarna som betar i hagen precis bredvid, skogen som lurar inpå oss, bina som surrar, solen som gassar.... Och så älvorna som dansar på ängen på ängen vid fullmånen - det är magiskt!

Dytte sa...

Jonatan: Underbart, grymt

Havssol: Alltså en sommarstuga bara det är grymt. Tycker jag men det är bara för att jag får en viss känsla av sommarstugor :P

Elin: Har jag sagt hur mycket jag tycker om dig? ;) Får jag följa med? Snälla snälla snälla :P

Elin sa...

Haha... fjäsk! Det kan du väl få.. :)

Dytte sa...

Elin: Ja man måste ju åtminstone testa, eller hur? JIPPIE =)