torsdag, juni 22, 2006

Söndermarken here we come

Drar till Danmark inatt och kommer hem på Lördag antagligen. Jag var rätt glad inatt när det bestämdes för jag har tjatat en hel del om det. Innan dess ska jag jobba, det kommer bli hårt, men det kommer nog gå rätt bra idag ändå. Det skulle vara massa saker som dem skulle plockat bort så mitt arbete skulle bli mycket lättare.

Good Work

Vi kommer antagligen få skjuts till Göteborg inatt också så vi slipper sitta i 4 timmar och vänta på tåget. Så inatt försvinner jag för en dag eller två ner till Köpenhamn och ska strosa i Söndermarken parken är det tänkt. Där Winnerbäck en gång vandrade, förhoppningsvis kommer det lite kort därifrån sen när jag kommer hem. Grymt vacker park vad jag har förstått på bilder och så, vi får se när jag kommer dit.

Lovely

Jag kommer spendera min midsommar på en bänk i en park i Köpenhamn tillsammans med Linus, en alkis och min fikus som alltid behöver min kärlek. Det kommer bli underbart!

Min fikus, min älskade fikus!

Catch u later!
Dytte

6 kommentarer:

Elin sa...

Alltså.. jag fattar verkligen inte fikusen, Jocke! vadå FIKUS?!?! =)

Emma sa...

Du är så underbar.. Glöm inte att titta inom på en fika i lilla Halmstad bara.. Annars blir Emma ledsen.. Pussar

dytte sa...

Elin: Jag och min fikus är som de bästa vänner. Jag skulle aldrig kunna lämna min fikus åt någon annan. Min fikus behöver min kärlek, som bara jag kan ge.

Emma: Tack Emma, du också. I lille Halmstad? :P Jag ska försöka med det du.

Fikusen sa...

jag kan klara mig själv ju... får ju göra det i hela nästan en dag nu... hur ska detta gå?
jag kom med rätt tåg hem iaf :P hehe...
alkis håller jag inte med om... jag dricker ju mindre än vad du gör ju... borde kalla dig för alkis isf ;)
halmstad säger du... jaja... där kan man va där me... alltså...
FAN VA JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE TOG MED MIN KAMERA PÅ VÅR UTFLYCKT!!!!! speciellt när vi var i söndermarken... lessen blir man... buhu buhu...

//Den lilla självständige Fikusen

Malin sa...

Hoppas att du har haft det toppen! Var rädd om dig nu min vän. Glad att du hörde av dig från södra delen av riket. Värmde gott att du skrev till just lilla mig.

Stora famnen, Malin

Dytte sa...

Fikusen: Ditt namn låter lite gay men ja :P Ja någon gång får dem små barnen också klara sig själv. Det är att bli vuxen :D Halmstad var grymt!
Ja, det var rääääätt surt men men det kommer mer chanser.

Malin: Varsegod