fredag, juni 30, 2006

Things have changed

Jag ser människors förhållanden falla til höger och vänster. En bekants flickvän flyttade ut från lägenheten och lämna han ensam kvar, vad hade hänt? Jag har ingen aning! En annans förhållande tog slut för att killens känslor för henne hade svalnat, de gick skilda vägar. Varför händer detta Emma?

Broken hearts and broken dreams

Dem drömde om ett liv tillsammans eller i varje fall en stor del av livet tillsammans, nu är det bara en som drömmer. Nu gick de åt varsitt håll, ena parten kollar bakom sig medan den andra bara kallt går iväg. Jag tycker synd om den som blir själv kvar på perrongen när deras kärlek går ombord på tåget och lämnar dem kvar, ensamma och kanske t o m gråtande. Do you know the feeling Elin?

Kärlek betyder mycket, utan kärlek tvivlar jag på att livet är värt att leva

Jag är rädd att jag en dag ska bli lämnad så. Tänk efter, vem är inte det egentligen? Jag har ibland tänkt att jag nog är mer kär i kärleken i sig än i tjejen. Det var länge sen, men visst är det skönt att bli älskad för den man är och älska någon annan för precis vad hon/han är. Tänk ett liv utan kärlek, hur kul skulle det vara på en skala? Turbotrollet, kan du ens föreställa dig ett liv utan kärlek?

Love me, love you

Kärlek är egentligen lycka och sorg. Mest lycka såklart men vem har inte varit med om att ha varit olycklig kär? Det smärtar men ändå du längtar ju och jag anser att längtan är något bra, då kämpar du för det och vill verkligen ha denna speciella sak eller person. Längtar du efter någon speciell Daniel?

Someone special

Catch u later!
Dytte

torsdag, juni 29, 2006

Höga krav och vatten i stövlarna

Jag har aldrig tänkt på det egentligen men jag har oerhört höga krav på tjejen jag ska bli ihop med. Vem har inte höga krav egentligen? Fast när jag tänker på det så är det faktiskt väldigt höga krav jag har.

Don´t judge me, I will judge you

Jag förstår inte ens hur jag kan hitta en sån tjej men ja det finns tydligen såna tjejer också. Glad över det, tänk att klara mina krav? Det är en utmaning faktiskt, t o m tjejerna tycker det är höga krav. Jag som nästan inte litar på någon släpper in denne någon i min värld och låter dig veta. Låter dig få se min värld och få tillgång till alla mina tankar. Det är mycket jag har att berätta, svårt att tro eftersom jag är blotta 20år.

High standards

Glad över att någon kan motsvara mina höga krav och förväntningar. Tur att det finns såna tjejer!

Tjejen

Catch u later!
Dytte

onsdag, juni 28, 2006

Du är speciell

Du är min alldeles egna fikus!

måndag, juni 26, 2006

Medium

Ett medium är en sån person som kan prata med människor på andra sidan, himlen, helvetet kalla det vad du vill. Jag är lite kluven i frågan om jag tror på det eller inte men jag är alltid villig att lyssna. Jag dömer ingen på förhand så jag följde med ut och lyssnade och blev väldigt förvånad.

Take me to the other side

Vi diskuterade min mamma och jag frågade om min mamma hade någon hälsning till mig. Något hon ville säga mig, det hade hon. Mediumet sa då att min mamma tyckte att mitt liv var rörigt att jag inte riktigt hade koll på vad som hände. Att jag tog beslut alldeles för snabbt utan att egentligen tänka efter. Hon sa också att en relation jag har var oerhört rörig och att jag bör fundera på att avsluta den. Jag tolkade det hon sa och började fundera. Mitt liv är rörigt, oerhört rörigt. Jag ger mig in i än det ena än det andra. Utan att riktigt tänka efter egentligen. Jag har länge funderat på att börja reda ut saker men det har aldrig blivit av. Varför tror du det är så Jonte?

Rörigt är bara mitt mellannamn

Jag avslutade den relationen jag tyckte var oerhört rörig igår. Jag avsluta den, slutgiltigt, sen om den andra personen godtog det eller inte det vet jag inte. Jag har avslutat det från min sida, det är de enda jag behöver tänka på. Jag sa inget innan heller om mitt liv till detta medium utan jag frågade bara om min mamma hade någon hälsning och då sa hon detta. Det stämde väldigt mycket överrens med mitt liv just nu. Inte första gången ett medium säger saker som stämmer till mig. Ganska skrämmande egentligen.....eller? Tror du på spöken Daniel?

Can it be true?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro men det är lite skrämmande, jag tror nog lite på det ändå. Jag vill gärna tro på det. Det stämmer så bra!

Are you scared?

Catch u later!
Dytte

Catch u later!
Dytte

söndag, juni 25, 2006

Förväntningar

Jag var på väg till Halmstad, till Emma. Jag hade lämnat min vän Linus i Malmö, han var på väg hem till Skara. Jag skulle möta E för första gången. Jag var rädd, skulle jag motsvara hennes förväntningar? Skulle hon bli besviken? Min resa närma sig sitt slut, tåget rullade in på perrongen.

Vad var det egentligen som väntade?

Jag träffade E för första gången nu och hon var ungefär som jag väntade mig. Det var otroligt kul och skönt att träffa henne. Hon motsvarade mina förväntningar, fast det kändes inte som jag hade några. Jag var rätt säker på att hon skulle vara precis så som jag föreställt mig.

Det var hon också.

Jag var rädd för att jag inte motsvarade hennes förväntningar som sagt. Jag trodde hon fått en bild av mig som jag inte kunde leva upp till. Jag behövde inte fråga egentligen, det gjorde hennes mamma åt mig via telefon. Det tyckte jag var rätt kul, som tur var så svarade E ja på frågan. Jag vet dock inte om jag verkligen gjorde det eller inte. Jag hoppas det.

What does she think?

Vanligtvis när man träffar nya människor så kommer det alltid någon pinsam tystnad. Den kom aldrig, inte ens i närheten. Det var som att vi hade varit vänner sen vi föddes. Jag är otroligt glad över att ha träffat och lärt känna henne. Hoppas vi ses snart igen tjejen, det var grymt kul. Du är grym!

Sicken tjej

Catch u later!
Dytte

Midsommar

Jag och min vän Linus drog oss mot Malmö för att sedan röra oss över till landet som är röda och vita, Danmark. Vi tänkte ta det lugnt och bara njuta. Vi åkte till Göteborg klockan 01:00 på natten ungefär och åkte med tåget klockan 02:55 ner till Malmö. Jag var ruskigt trött och ville sova, det gick inte.

Skit

Vi kommer fram till Malmö med packning och helt utan hotell. Inget boende, aja det löser sig tänker vi och rör oss vidare. Vi lämnar packningen i ett skåp på Malmö station och åker över till Köpenhamn. Vi kommer fram till Köpenhamn strax efter åtta på morgonen, allt är stängt. Vi rör oss upp och ner längs hela ströget tills allt öppnar vid klockan 10.

Jobbigt för fötterna är bara förnamnet.

Vi kikar i varenda butik känns det som. Det var kul men som sagt jobbigt för fötterna. Vi går in på en ica som inte tar visa. Danskarna har inte förstått detta med ekonomi än. Inte ta visa, herregud!

Visa is tha shit

Vi sov sedan på ett hotell i Malmö, fyrstjärnigt. Grymt bra och trevligt hotell nära station. Sov väldigt bra.

Best Western är att rekommendera.

Stressigt igår(läs lördag) när vi skulle åka från Malmö klockan 15. Vi gjorde ett snabbt besök på Söndermarken, någon bild kanske kommer sen. Stressade igenom Köpenhamn och rörde oss sedan mot Malmö. Det är här vi delar på oss, jag åker mot Halmstad och Linus åker mot Skövde. Han ska hem och jag ska till Emma.

Det skulle bli grymt!

Catch u later!
Dytte

torsdag, juni 22, 2006

Söndermarken here we come

Drar till Danmark inatt och kommer hem på Lördag antagligen. Jag var rätt glad inatt när det bestämdes för jag har tjatat en hel del om det. Innan dess ska jag jobba, det kommer bli hårt, men det kommer nog gå rätt bra idag ändå. Det skulle vara massa saker som dem skulle plockat bort så mitt arbete skulle bli mycket lättare.

Good Work

Vi kommer antagligen få skjuts till Göteborg inatt också så vi slipper sitta i 4 timmar och vänta på tåget. Så inatt försvinner jag för en dag eller två ner till Köpenhamn och ska strosa i Söndermarken parken är det tänkt. Där Winnerbäck en gång vandrade, förhoppningsvis kommer det lite kort därifrån sen när jag kommer hem. Grymt vacker park vad jag har förstått på bilder och så, vi får se när jag kommer dit.

Lovely

Jag kommer spendera min midsommar på en bänk i en park i Köpenhamn tillsammans med Linus, en alkis och min fikus som alltid behöver min kärlek. Det kommer bli underbart!

Min fikus, min älskade fikus!

Catch u later!
Dytte

onsdag, juni 21, 2006

Eragon

Eragon kommer till vintern. Jag längtar efter denna film och hoppas verkligen att dem har gjort böckerna rättvisa. Annars blir jag lite gnällig och kommer klaga högt över detta, men men. Den kommer ju inte än på ett tag. I December ska den komma, är det sagt i alla fall.

För er som inte vet vad det är jag pratar om så kika här!

Catch u later!
Dytte

tisdag, juni 20, 2006

Please come and rescue me

Jag vill röra mig ut på främmande vidder med dig. Jag vill se världen med dig. Du ser allt så likt mig men ändå så totalt annorlunda. Du är speciell, du är.........

Jag vill verkligen resa med dig. Det vill jag. Du betyder allt för mig. Jag älskar verkligen dig.
Jag vill bli gammal med dig men det är så svårt. Jag vill dela glädje och sorg med dig. Jag vill skratta och gråta med dig. Jag vill inte vara utan dig en endaste sekund. Det är för dig jag andas och för dig jag lever. Utan dig finns det ingen mening med livet, du är livet.

Det är bara det att jag har en fikus som behöver vattnas. Han kan inte lämnas ensam för länge, han kan dö då.

Catch u later!
Dytte

öhhh

Tjej: du
Kille: ja?
Tjej: vi kan väl ses nån gång?
Kille: ahh jag vet inte, jag har en del att göra, jag har en fikus
Tjej: ja
Kille: öhh måste ha vatten rätt ofta, dricker som fan. Ha de bra, hej

Underbart

Var och badade i Söndags. På ett ställe som heter Svalnäs. Riktigt gött var det, mycket folk men det spela ingen roll vi hitta en fin fläck brevid Elin som var ledig. Där tog vi plats, jag, L, S, F, C och M. Det blåste rätt bra men det var ruskigt skönt i vattnet ändå. Tiden på stranden var underbar. Det får vi allt ta och göra om.

Do it and do it again

Ahh jag drömde inatt. Det var helt sjukt kul egentligen. Jag drömde om att jag var riddare ihop med en kompis. Säkert inspirerat av mitt föregående inlägg. Det hann inte hända så mycket tyvärr men den korta stunden det varade var grym. Jag gillar riddare, möjligtvis för att det var mer kamp och mer ära då än vad det är nu. Nu behöver Bush bara trycka på en knapp så är hela planeten utplånad. Pfff

Pyttsan

Catch u later!
Dytte

söndag, juni 18, 2006

Knights, prepare for battle

Som en vit jävla ridare rider jag fram på min röda springare i form av en toyota avensis årsmodell 2001. För att rädda en tjej som jag ännu inte vet om jag vill vara hennes riddare. Trots det rörde jag mig ändå mot henne, för att bli hennes räddare, dagens hjälte.

Whatever......

Jag väntade mig det värsta tänkbara scenariot, jag får smäll av hennes andra riddare som gått över till den onda sidan. Det var det värsta tänkbara scenariot. Jag har hört att han skulle vara stark, att hans armar skulle vara som tre dyttearmar på vardera sida. Det skulle som en riddare mot en drake, David mot Goliat. En kamp jag inte ville ta del av, jag var faktiskt lite rädd.

Trust in me, I´ll live....I hope.

Det värsta tänkbara scenariot inträffade aldrig som tur var. Jag träffade dock på denna "Goliat" han visste turligt nog inte vem jag var, jag pratade också med han. Han skrämde mig halvt ur livet när han kom rusande rakt emot mig som han vore en tiger och jag, ja jag hans byte. Han fortsatte förbi mig springandes i endast shorts och tofflor. Tofflorna tappade han efter en stunds springande och när han vände för att åter vandra hemåt så bad han mig om ursäkt om han hade skrämt mig. Jag sa att det inte var någon fara och kastade lite ord med han fram och tillbaka. Under denna tid såg jag också att ryktet stämde, hans armar var verkligen 3st dyttearmar. Jag hade inte velat slåss med han.

Fight me and I´ll die

Jag tror dock att jag ändå fullgjorde mitt syfte som den riddare jag är. Jag räddade(?) prinsessan(?) från den onda draken, den onda riddaren och förde henne till en bättre plats och en bättre tid. Utan att ens ha svingat mitt bländande och skarpa svärd. Är jag fri nu? Blir jag adlad? Nä, skulle inte tro det, men en mö är dock räddad......för stunden. Nu står det mig tusen åter att rädda.

Call me and I´ll save you!

Catch u later!
Dytte

onsdag, juni 14, 2006

Stand in, stand out

Du måste sticka ut lite. Du måste ha något som sticker ut för att märkas. Göra saker som sticker ut. Det är a och o på denna planet vi kallar jorden. Dessa människor på bilden sticker ut. Jag sticker också ut på ett sätt. Det är vad jag fått höra från andra.

Stand in, stand out

Jag sticker ut på det sättet att det som tjej går att lita på mig. Jag är inte som de citat "andra svin till killar". Jag lyssnar på vad tjejer har att säga och är intresserad av vad de har att säga också. Det är något många killar skiter fullständigt i, i dagens läge. Tjejer blir förvånade när jag kommer ihåg vad de har sagt till mig tidigare. De är inte vana vid att killar dem pratar med bryr sig så mycket om vad de har att säga.

Talk, I listen

Jag var ute på krogen för att tag sen. Träffade där en tjej som efter en tids samtalande sa citat "Alltså du är annorlunda mot alla andra killar här inne, alla andra här inne hade mer än halva tiden glott ner i min urrungning men du pratar med mig och inte mina bröst". Även om det sades med viss alkohol i kroppen så mena hon det och hade verkligen lagt märke till det. Det gjorde mig på ett sätt stolt och på ett sätt förundrad över mig själv, det bör också tilläggas att jag inte är homo.

Are you talking to me or my breasts?

Jag sticker ut från mängden på det sättet men det krävs att man pratar med mig för att förstå det. Vissa sticker ut med sitt naturliga utseende, andra med klädsel, andra med hur de talar och uppför sig. Det finns många sätt att utmärka sig. Vem säger att det är fel? Alla vill vi bara ses här i världen. Vad är det för fel på det?

Wrong with what?

Alla sticker vi ut på något sätt men frågan är om det är det som är på utsidan som sticker ut som är viktigt eller om det är det på insidan. Vad är egentligen viktigt för dig?

What´s important for you?

Catch u later!
Dytte

Flowerpower

Inspirerad av Jonte tar jag nya tag med hjälp av bilder. Detta får inleda vad jag hoppas på kommer bli en lång era.

lördag, juni 10, 2006

Jag känner en bot

hon heter anna, anna heter hon. Hon kan banna dig så hårt.

Fotbollsvm, bal och ett herrans liv. Det ser ut att bli en bra dag fast lite stress då jag ska på balen samtidigt som delar av Sveriges match är. Det känns hårt, jag offrar mig dock för de jag känner. De betyder så mycket för mig så det är lugnt.

Daniel släng dig i väggen trots att det är vm

Vm inleddes starkt igår av Tyskland mot Costa rica! Bra inledning på ett vm som ser ut att bli stort där borta i Tyskland. Det ser förresten inte att att bli stort, det ÄR stort!!! Det kommer bli en grym sommar oavsett hur långt Sverige går.

Here we come

Bilder från balen kommer senare sen, antingen ikväll eller imorgon. Det kommer bli vackert, underbart och alldeles perfekt.

Perfect

Catch u later!
Dytte

onsdag, juni 07, 2006

It´s an endless summer

Now it´s time for you and me

Igår var en grym dag. Det kändes som startskottet på sommaren. Det enda som saknades var väl badet och sommarstugan....eller nä. Det saknades inte! Dagen var nästintill perfekt. Det kunde inte bli så mycket bättre.

Man kan bara njuta, jag finner inga ord

Vi började vår färd vid 15:00 ungefär. Då startade vårt äventyr. Det bar iväg till en plats som kallas Naturum som ligger vid Hornborgasjön. Där finns det gott om fågelliv och är väldigt trevligt att sitta och bara njuta av alla fåglars kvitter, färger och storlek. Jag och min vän Martin går förbi en svan som ligger drygt en meter ifrån oss, surt att jag inte har med mig kameran tänker jag. Vi hittar en plats att fika på och där vi kan njuta av fågellivet.

Fly birdie fly

Efter detta rör vi oss hemåt för att återsamlas innan vi ska ge oss ut igen. Vi väntar in vår vän Fredrik och vi ska nu och grilla. Vi skaffar oss alla nödvändiga tillbehör och rör oss ut mot en plats som heter Herrtorps qvarn. Mycket trevlig plats där det faktiskt finns vatten och trevliga omgivningar. Det var en rolig stund och mycket skratt blev det.

Care for a swim?

Vi drar oss hemåt efter korvgrillande och skrattande. Vi börjar sparka lite boll. Vi får snabbt publik då tekniken är glänsande, överlägsen, eller så var det att granntjejerna i 12års åldern inte hade något att göra utan satte sig istället och satt och skratta åt oss där vi trodde att tekniken från VM 94 satt kvar. Ack vad fel vi hade! Vi var inte ens i närheten av deras teknik även fast det kom lite överraskningar ibland. Även den sämste kan överraska.

Vm 94 vilka känslor. Vm 06 det är bara hoppas

Catch u later!
Dytte

tisdag, juni 06, 2006

Motorcykle

Jag njuter till fulo av dagen. Solen lyser och himlen är blå. Kan det bli bättre? Ja, lite kanske! Det vore grymt om Jonte eller David skulle komma förbi med en hoj och fråga om jag skulle följa med på en tur. Det hade varit mer än perfekt! Det hade varit grymt.

Drömma det får man.

Jag vill att denna sommaren ska bli perfekt. Den känns perfekt! Den känns bra. Jag drömmer mig bort till en sommar med besök i någon sommarstuga, jag vet inte men jag har alltid gillat sommarstugor. Dem är mysiga på ett sätt som bara dem kan vara. En sommarstuga vid vattnet, kan det bli mer perfekt?

Jag tror på en evig sommar

Catch u later!
Dytte

söndag, juni 04, 2006

Always the best

Jag vet inte vad jag gör men något gör jag så det blir fel. Jag blev lite ledsen och gjorde en vän ledsen igår. Det kändes inte bra alls. Jag vill att mina vänner ska vara glada och lyckliga. Jag var orsaken till att min vän blev ledsen också. Inte alls bra, skärpning dytte.

Det är för oss som solen går upp

Min vän tror att jag kommer svika, att jag inte kommer finnas där när jag behövs som mest. Det sitter i bakhuvudet och är oerhört svårt att släppa. Det förstår jag verkligen. Om du bara visste, om du bara visste min vän vad jag tycker om dig så skulle du inte tvivla på mig. Du hade blivit förvånad och stolt.

Man saknar inte det man har förren det är borta.

Jag slåss med mina tankar om dig och dig och dig och dig. Ni slåss om mina tankar och vissa får mer tankar än andra. Vissa förtjänar dem mer än andra. Som idag så är det två personer som fått mer tankar än andra. Min vän och min andra vän Sandra.
Sandra hjälpte mig idag, hon lyssnade på mig och sa vad hon tyckte. Hon gav mig några tankeställare och tips på hur det kunde gå bättre.

Ska vi köra på det då eller?

Kom ihåg min vän, du är speciell och kommer alltid att vara. Du vet vart du har mig, jag sviker dig aldrig.

Always the best!

Catch u later!
Dytte

torsdag, juni 01, 2006

Wonder or wonderful?

Jag har funderat en hel del idag(läs onsdag) och igår(läs tisdag). Det är mycket som förbryllar mig och som jag inte har svar på, men väldigt gärna vill ha svar på. Jag förstår inte vissa människors handlingar och börjar bli orolig.

Worried? Me? nooo, okay

Jag är en sån person som inte går in helhjärtat från början i förhållanden och liknande i rädsla för att bli sårad. Jag har blivit sviken allt för många gånger för att lita på någon till 100%. För att jag ska göra detta så måste personen offra något för mig. Berätta något om dem själva och deras innersta tankar. Först då kan jag verkligen lita på personen för då vet jag att den personen inte kommer utnyttja mig på något vis. Jag vet ju personliga saker om denna person då också, då kan de inte använda mig på samma sätt.

Traitor

Jag har träffat på en tjej som gör att jag bryter mina egna regler för hennes skull. Jag har brutit mot två stora regler jag har. Den ena är en regel jag aldrig förut brutit, man ska ge tusan i kompisarnas. Den andra är en regel jag skapat för att inte bli sårad, bli aldrig för känslomässigt engagerad i början. Jag har dock blivit det nu och det sätter griller i huvudet på mig. Jag offrar verkligen något för denna tjejen. Jag har inte sett mig själv agera så som jag gör hmm någonsin. Det är inte likt mig överhuvudtaget, gå in så starkt och med sån vilja att vilja få det jag kämpar för.

I´ll fight for you

Jag funderar mycket på om det är värt det dock. Det känns som att hon inte litar på mig fullt ut och det är något som är extremt viktigt för mig. Tillit är den viktigaste delen anser jag. Känns som att jag blir bortprioriterad när vissa saker händer. Som att jag då ska försvinna ett tag och sen komma tillbaka när det är över.

Trust in me

Det återstår att se vad som händer och vart det kommer att sluta. Jag hoppas det slutar väl för man vet ju aldrig. Mina tankar är komplicerade det är också livet.

Sambo

Catch u later!
Dytte