måndag, maj 01, 2006

Förlåt

Jag känner mig jävligt dum, varför skulle jag berätta det för henne? Varför skulle hon behöva tvingas lyssna på mitt skitsnack? Jag tycker synd om henne som behövde lyssna på mig. Varför skulle hon behöva lyssna på mitt skitsnack? Jag är en idiot, en nolla och min egen jävla idol. Hon gick ut för att ha roligt och fick möta en idiot.

VARFÖR?

Jag gör allting fel och gör fel igen. Alltid fel, alltid fel! Det är ditt fel, DITT! Alltså mitt eget, idiot. Egentligen ska jag ju skratta åt mig själv, hahahahaha. Det hade jag gjort om det varit någon annan som varit så klantig, så idiotisk. "Hahahahaha idiot" hade jag sagt.

Bring it loser

Berättade om mitt livs värsta period! En tid då jag själv bara såg mörker vart jag än vände mig. En tid som förändrade allt för mig. Varför berättade jag det för henne? Det var ju inte så att hon ens ville veta. Hur fan kom vi ens in på ämnet?

Subject unknown

Jag pratade med några vänner efteråt och berättade lite om hon med stort H! De satte griller i huvudet på mig då jag visste att det inte var sant. De sa att hon måste ju gilla mig rätt bra ändå då hon ändå offrar en av de få lediga dagar hon har på just mig, sen att hon kom ikväll. Jag säger att de har grymt fel, hon är inte ens i närheten av det där. Hon skulle aldrig gilla en kille som mig, hon faller inte för killar som mig.

Joy and misery

Varför kan man undra, ja det undrar jag med. Även fast jag vet, jag är en idiot, tack!

My life is a ?????????????????????

Catch u later!
Dytte

3 kommentarer:

Malin sa...

För mig är du aldrig en idiot Joakim. Hoppas det inte är så farligt som du säger..

Hoppas du hade trevligt ändå ikväll.. saknade dig ute..
Var rädd om dig!
Håller alla tummar som går, kram Malin

Miss K sa...

Varför i hela världen säger du sådär, Jocke?! Såg det ut som jag plågades när jag lyssnade på vad du sa? I så fall ber jag om ursäkt för att jag sände ut fel signaler. Jag ville visst höra. Jag vill lära känna dig och det kan jag inte göra när du döljer saker för mig. Jag VILLE höra, annars hade jag gått därifrån. Det förstår du väl? Och det där att jag skulle gilla en viss sorts killar.... Jag väljer inte efter vissa kriterier, det ska du veta. Jag kan inte se på en person om jag ska bli kär i honom eller inte. Jag kanske har en drömprins, men alla vet att det bara är en bild man skapat av det man TROR att man gillar. Säger jag att jag gillar mörkhåriga killar så är det änndå möjligt att jag går och faller för en blond. Det finns inga bestämda egenskaper hos en kille som gör att jag "bestämmer mig" för honom. Det bara blir helt enkelt. Du kan inte säga att du inte är min sorts kille bara för att du inte är som min drömkille är. Klart det finns en möjlighet att jag skulle börja tycka om dig ändå. LÄS: Inga kriterier. Så, nu var det sagt. Om det ser ut som jag är irriterad på texten så är det inte meningen, jag vill bara övertyga dig.
Och igen: Prata gärna om dit liv, om det så är det mest fasansfulla jag någonsin hört. Det får mig bara att inse att jag har det så fruktansvärt bra, att jag ska ta vara på det. Och jag lovar, jag vill lyssna och jag ska inte tycka synd om dig.
Hoppas vi ses snart!

Dytte sa...

Malin: U can´t please them all! It´s hard and a fulltime job! It´s a beatiful disaster.

Miss K: Kul att du själv använder en version av namnet jag gett dig, oväntat.
Jag säger så för det var en fest inget psykologsamtal. Plågades, nej det tror jag inte. Jag vet av erfarenhet att människor har svårt att lyssna på det jag pratade med dig om. De vill inte se, de vill inte veta, det är tabu. Jag döljer detta för alla, du är den som numera faktiskt vet mest, fast ändå vet du så lite. Jag är rädd att berätta saker för människor, är rädd att de ska använda det emot mig.

Miss K om du bara förstod, om du bara visste.

Det lät faktiskt lite irriterat, men jag vet hur jag själv blir när jag vill klargöra något så jag förstod.
Hope so tooooo