lördag, maj 13, 2006

It´s a war going on

Du står där som en skugga av dig själv.

Ibland händer det saker som bara är en del av livet. Det är inte saker man lägger på minnet men det är ändå saker som händer i ens liv. Oftast reflekterar man inte så jättemycket över vad man säger eller gör men det är ändå en del av livet.

Why fight it when you know you´r going to lose.

Någon du pratar med, vars liv också påverkas av orden du säger, kanske påverkas mer än du tror. Du kanske får personen glad, ledsen, sur eller t o m arg av orden du säger, bara för att orden kan tolkas olika. Ett samtal kan betyda jättemycket för ena parten men för den andra så betyder det ingenting förutom att det är ett samtal.

This is not your war to fight

Vi slåss varje dag med våra tankar som skapar problem för oss i huvudet. De får oss att bli osäkra, tvivla och t o m bli galna. Vi blir galna av oro för att vi inte förstår, för att vi inte vet. Våra tankar är som våra bästa vänner men de kan lika snabbt vända dig ryggen och få dig att hata dem.

Make love not war

Vi tolkar och övertolkar händelser i våra liv, ibland i ren desperation och ibland i ren förvirring. Ibland vill vi det så mycket så att vi i ren desperation övertolkar det till vår fördel. Ibland förstår vi det inte ens så i ren förvirring så tolkar vi inte ens det som sagts till oss.

It´s hard, but the question is if it´s worth it?

Catch u later!
Dytte

1 kommentar:

LisaFisa sa...

Hej dytte! Tack för hjälpen med fotot! som sagt, en klippa.