söndag, maj 14, 2006

A neverending dream

I just want to be with you

Jag vet inte men människor verkar ha något problem med att jag bloggar. Jag har aldrig nämnt något om detta jag kommer säga just nu. Under den senaste tiden har jag fått hmm hur ska jag säga detta? Hatmail låter väldigt starkt men det är väl just vad det är eller mobbningsmail.

What have I done?

Människor har i mail klagat på att jag skriver min livshistoria, att jag skriver en citat "en jävla massa skit som inte ens är värd att läsa varför skriva skiten då?". Jag förstår dock inte varför de säger detta och inte bara struntar i att läsa vidare. Dra vidare i cyberspace till en annan blogg istället för att skriva massa skit till mig.

Sorry, take that again?

Jag funderar allvarligt på att lägga ner bloggen eller starta om på nytt eller vad som helst. Bara jag slipper dessa personer som jag personligen anser är ett par idioter. De tror jag är stolt över min livshistoria och skryter med de saker jag har varit med om. Jag undrar vilken planet dessa människor kommer ifrån. Vem skulle "skryta" om något sådant?

Idioto

Jag erkänner, jag är riktigt förbannad. Ruskigt förbannad är jag! Jag förstår inte varför de ens orkar skriva flera mail för att försöka trycka ner en annan människa. Jag fattar inte, kalla mig dum, kalla mig vad fan du vill. Jag bryr mig inte om er egentligen, jag borde egentligen skratta åt er men efter de orden så tiger jag inte. Ge er på mig gör det, men så fort man börjar fälla kommentarer om mina vänner och familj blir jag förbannad.

Take me not my family

Catch u later!
Dytte

Ps
Ursäkta att det inte blev en vanlig blogg som ni är vana vid. Idioter finns tyvärr överallt

5 kommentarer:

Hultan sa...

Först o främst så ska du skita i dem. Handen på hjärtat så visst får man itne bara positivt feedback hela tiden. Man får leva med det. För det andra, låt inte några få människor förstöra det som du har byggt upp(?).
För det tredje, det är inte varje människa som har modet att verkligen öppna sig så som du gör, speceillt på internet.
Stå på dig, låt inte några få idioter förstöra det du har!

Keep up the good work

Ullis sa...

Att lägga ner din blogg är ju precis de idioterna vill att du ska göra. Att strunta i dem vore det enklaste, men kan vara svårt ibland att motstå viljan att göra det, med tanke på att en del kan vara riktigt knäppa.

Det finns så många tvivelaktiga människor i vårt samhälle och den enda gång de får chansen att bli sedda ordentligt och få utrymme, är här på nätet. Annars skulle det inte förvåna mig om de vardagsvis var grå musar som ingen la märke till.

Att de bemödar sig att ens orka ge dig kritik som inte ens stämmer med verkligheten, är till stor sannolikhet det faktum att du skriver på ett sätt många inte klarar av att förstå innebörden av. Du uppfattas stark och klok i dina inlägg (min åsikt)och många personer med sämre självkänska har problem med det. Av någon anledning provocerar det alltid.

Nej, fortsätt som du gör Dytte. Om du orkar! Det är både starkt o modigt av dig att våga skriva din egen sanning så här öppet!
Som vanligt är jag inte fåordig, men det går säkert bra ändå! ;-)

Kero sa...

Du ska då inte lägga ned din blogg! Det vore inte bra!

Dytte sa...

Hultan: Ibland orkar man bara inte. Jag har sagt det till dig tidigare och säger det igen. Det är helt okej om de snackar skit om mig men när det går över till vänner och familj så blir jag som sagt förbannad.

Ullis: Folk har för mycket tid att slösa.

Kero: ?

LisaFisa sa...

Vem bloggar du egentligen för, dytte? Du borde ta dig en funderare på det. Bloggar du för andra, okända människors skull eller bloggar du för din egen? Om anledningen är den förstnämnda skulle säkert inte nerläggningen av bloggen vara en så jäkla dålig idé ändå. Att bara sitta och skriva saker för att man vill att andra ska se det är idiotiskt. Om du däremot bloggar för din egen skull, för att rensa huvudet och få ner dina tankar och känslor, om saker känns lite lättare efter du skrivit ner dom här och om du känner dig nöjd med vad du åstakommit och, framför allt, om du tycker det är kul - då tycker jag du ska fortsätta.

Du måste börja tro mer på dig själv. Du måste lära dig att fullständigt skita i vad folk tycker, folk kommer alltid tycka så jävla mycket ändå så ska man bry sig om allt skulle man gå under. Lär dig skratta år det.