lördag, juni 06, 2009

Love forever

Kärleken har vi alla känt någon gång. Antingen genom att man ger sin kärlek till någon annan eller tar emot den från någon. De flesta har varit med om kärlek som inte blivit besvarad. Att leva i en dröm som aldrig blir sann. Ibland är det inte meningen.Ibland är det inte meningen just då. Ibland gör tiden att det inte går.

Love

Tänk dig att du sitter med din pojkvän eller flickvän. Ni sitter och kollar på en film och sitter och myser i soffan. Hon eller han drar sina fingrar över din arm och du sätter den närmare för att känna mer. Det är som en elektrisk stöt som skjuts genom din kropp när fingrarna försiktigt smeker din arm. Den stannar inte förrän den når ditt hjärta och där stannar känslan. Du blir varm inombords och du ler. För i den stunden är det bara ni.

Heart

Du kryper närmare och lägger huvudet mot din partners bröst för att känna kroppsvärmen, den tinglande känslan av att veta att ni tillhör varandra. Men mest av allt vill du höra hjärtat slå för du vet att det slår för dig. Dunk dunk. Dunk dunk. För dig. Hjärtat slå. Du ler och du känner din pojkvän eller flickväns hand dra sina fingrar genom ditt hår. Det är skönt. Du ryser. Du får gåshud. Och du ler. För i den stunden är det bara ni.

1+1

Kärleken är en törst som aldrig kan släckas. Kärleken kommer för alltid att vara en hunger för dig. Du vill ha den men samtidigt ge bort den. Du vill dela den så som man delar sin godispåse med sin bästa kompis när man är fem år. Samtidigt vill du behålla den som om det vore din sista godisbit. För den är alltid godast. Den vill man alltid behålla för sig själv. Precis som sin partner. För den personen smakar precis lika gott som den där godisbiten när du kysser henne eller honom. Godare. När ni kysser varandra känns det som blixtar slår ner i dig och allt blir bara svart. För i den stunden är det bara ni.

Vårda kärleken. Ömt.

Inga kommentarer: