måndag, maj 01, 2006

Live and learn

Jag lever inte som jag lär! Jag lär mina vänner vad de ska säga och göra, jag själv gör helt tvärtemot känns det som. Jag tror att jag handlar annorlunda för att testa, för att lära mig mer om vad som kallas kärlek. För att veta vad jag ska göra nästa gång jag handlar i en sån situation, eller är det för att lära mig vad jag ska säga till mina vänner när de hamnar i den sitsen?

Say who, say I

Gör aldrig det jag gör om jag inte säger att du ska göra det. Om du vill misslyckas så gör som jag men om du inte vill det så gör inte vad jag gör. Jag gör misstagen åt dig så du ska slippa göra dem. Jag gör misstagen så inte du ska gå miste om en möjlig kärlek.

Let me do the bad stuff, and I´ll teach you to do the right thing!

Vi spelar spelet och vi ger oss in i en lek vi får tåla. Vi speler spelet med alla spelets regler, fördelar och nackdelar.

Jag är en bättre domare och regelbok än deltagare i detta spelet.

Catch u later!
Dytte

4 kommentarer:

Anonym sa...

ska bli dommare och ja, rosa duger till allt...

Anonym sa...

Nej för helvete! Bli inte domare! Fortsätt att vara deltagare för tusan. Det är dem det går bra för! Jag ger dig bara tips och råd på vägen! Visar dig spelets alla regler och möjligheter! Pink is tha shit

Anonym sa...

aha, sant.. men dommaren har makten..

Anonym sa...

Jonte: Domaren har makten men det är spelare som vinner, inte domaren. När matchen är slut så är den slut. Då är det domaren som visat hur matchen ska spelas och spelarna som spelat matchen och vunnit något, domaren är bara en vägvisare på vägen. Domaren är den som alltid får skiten och det är den personen det pratas mest om efter matchen, all fel domaren har gjort. Domaren är inte värd ett jävla jota!