tisdag, februari 24, 2009

Gianluca Pessotto

För er som inte är sportintresserade så ska jag dra storyn. Gianluca Pessotto har spelat i det italienska landslaget och i klubblaget Juventus. Han är väldigt känd i Italien och framförallt i Turin där Juventus har sin bas.

Italy

Under VM 2006 försökte Pessotto ta livet av sig genom att hoppa från ett fönster 15 m över marken. Han gjorde detta då Calciopoli var i full gång i Italien. Calciopoli var en stor fotbollsskandal i Italien där just Juventus, som han nu var sportchef för, var inblandade. Han själv hade inget med det att göra men han kände sig obekväm med sin roll i klubben efter att skandalen var ett faktum. Han blev deprimerad och därefter försökte han ta sitt liv.

Life

Det finns flera videos ute på nätet med Gianluca Pessotto där han beskrivs på flera olika sätt. Men en video jag får rysningar av är denna. Speciellt fyra minute in i klippet. Ni hör en röst som skriker Gianluca Pessotto om och om igen. Denna person har blivit utsedd till Europas bästa spelare. Hans namn? Fabio Cannavaro - vunnit VM och spelat i Juventus. Det är STORT. Rysningar.

Mäktigt

2 kommentarer:

Daniel sa...

Det är han minsan värd.

Jay sa...

Minst sagt