torsdag, januari 26, 2006

alltså igen?

Spelade innebandy igår! BIG mistake BIG! Foten var lika stor som en ballong(ja eller ni förstår).
Matchen slutade myyyycket dåligt men det ska vi inte prata om. Vi hade ingen som direkt gjorde sitt jobb förutom Elin som stod i mål. Hon gjorde så gott hon kunde i mål med tanke på vårt värdelösa försvarsspel. Förlåt Elin vi skulle försvarat bättre. Men inte så lätt för mig att springa med den foten jag hade, nu är det värre dock. Men i alla fall bra spelat Elin! Du var en av 2personer i vårt lag som skötte sig.

It aint that hard!

Fått hoppa två lektioner den här veckan tack vare att jag är förkyld. Hårt och tråkigt säger jag bara. Som tur är tar tompa anteckningar och papper som vi får.

Lucky me!

Tyvärr men jag orkar verkligen inte tänka och skriva ett riktigt blogginlägg! Förlåt mig mina vänner! Men jag lovar att när jag blir frisk, då kommer det ett inlägg.

Catch u later!
Dytte

8 kommentarer:

David sa...

Trist o behöva säga det.. men vad var det jag sa? =P

Jocke sa...

David: Mmm jag vet men det är så kul med innebandy :P....Men nu ska jag faktiskt vila fötterna från all innebandy i minst 1vecka! Jag vet det är inte mycket men det är något! Sen får vi se hur fötterna känner sig. Kan bli 2v eller fler! Vi får se.

rask sa...

krya på dig! det suger att vara sjuk.

Daniel Hultkvist sa...

Mm är beredd att hålla med..mycket ordbajs från din sida nu!

winnermaja sa...

Krya på dig och hoppas att svullnaden snart rättar til sig...

Var rädd om dig nu Joakim.

Kram Malin

Elin sa...

Smart hörredu... Man ska inte springa när man har ont i foten, precis som jag inte ska stå i mål med ett stukat finger.. Men jag vet ju hur det är....! Man kan inte hålla sig!! Tack för berömmet.. Det kom väl till pass, för jag kände mig skitkass! Haha.. där fick jag till ett rim med...
Ha de bra! // Kero

turbotrollet sa...

Du är utmanad! ;)

http://turbotrollet.blogspot.com/2006/01/jag-som-r-s-perfekt.html

Emma sa...

HEjsvejs i Lingonskogen!! Nu är du utmanad.. Kolla i bloggen för vidare instruktioner om hur dansstegen går!!