lördag, januari 07, 2006

Jag vet ingenting!

I seen u cry, I seen u smile and I know your fears. Why don´t you see? Im sorry! I should be quiet.

För ett tag sen sa jag att jag funderade på att hoppa av MKV, det gör jag fortfarande. Men det är de att jag inte vet vad jag skulle göra istället. Jobba på scan (Ta inte illa upp Frodo!) ? Det är inte riktigt vad jag tänkt med livet som många av er vet. Ge ut en bok och att en dag bli journalist är mina drömmar här i livet.

Att följa sina drömmar är inte svårt det är att strunta i dem som är svårt.

Lämna MKV var det. That´s what im thinking. We will see!

Jag är inte lika bra på att skriva som Mange. Mange är GRYM! Om jag kunde skriva som han så skulle jag inte ens tänka tanken på att gå MKV. Förstår ärligt talat inte vad han gör på MKV, men jag är riktigt glad att ha han där med mig. Sida vid sida!

Människorna i min klass är några av de skönaste personer jag lärt känna.
Alex var den förste jag lärde känna, en riktigt skön kille.
Tompa gjorde jag mitt första grupparbete med. Han har kraft i sina ord och det känns som att han alltid vet vad han talar om. Men grupparbetet var grymt. Speciellt första dagen då Gurra gjorde allt!
Gurra skön kille. Första grupparbetet med!
Hultan sportintresserad? Nä inte alls!
Mange behöver ingen presentation.
Emmi Friend
Lou Du+jag=Family
Cicci du är bara för skön! Jävla Pär som tog dig ifrån mig!
Lisa helskön tjej, finns ingen som är som dig.
Pär Give me some love!
Jonte Keep on trying!
Petra vad ska jag säga? Tack för att du lyssnar!
Jesper skön lirare
Ni som inte fick vara med! Bättre lycka nästa gång!

Catch u later!
Dytte

14 kommentarer:

störda killen sa...

snacket om att du inte kan skriva e rent bullshit...
varför skulle folk läsa din blogg om du inte kan skriva..
visst det kanske inte är samma sak som att skriva en artikel.
men egentligen så är det väl inte så stor skillnad...
det är väl din åsikt som du på ett sätt ska spegla där med..

du har själv sagt att du är bättre att uttrycka dig när du skriver än när du pratar så jag tycker inte att du ska tänka att du inte kan skriva för det kan du!
Om det är journalistik o media som du vill jobba med så tycker jag att du ska vara kvar där.. så roligt som du har med folket där nere så skulle det bara vara dumt att hoppa av!

och du lär dig ju mycket där som du kommer att ha nytta av när du väl kommer ut i arbetslivet...

så stanna kvar där jocke!!!
tycker jag iaf...
hajj hajj

Frodo sa...

Mycket sagt med så få ord....

Hmm jag vet inte vad jag ska säga, men det med drömmar så kan jag ju tala av egen erfarenhet inom fotbollen.. Var ju på väg till både elfsborg och helsingborg men jag klara inte av steget och flytta hemifrån så tidigt,skulle vart med i landslagstränaren inte sagt att jag var för liten, men such is life =(....
Nu har jag skrytit lite men det var fakta =p. Men sen kom andra saker i vägen som gjorde att jag tappa intresset och mina drömmar om att blir proffs tynar allt mer bort.....

Men som sagt man väljer vägar själv hur man vill leva livet och man vet inte direkt vilken väg som är den rätta... Det enda jag kan säga det är att tänka efter ordentligt vad som känns rätt just nu.....
Och Scan är inte så risigt =p... Man tjänar sina pengar man har kvar sina polare i den staden man är uppväxt i =)....
I sätllet för och flytta långt hemifrån där man inte känner en enda person....

Och vad är det som säger att du inte kan bli journalist eller få skriva en egen bok om du hoppar av från skolan, men chansen är större att du förverkligar din dröm om du fortsätter.
Livet handlar mycket om tur också när det gäller jobb i alla former man måste ha kontakter man måste ha det där lilla extra för och bli det där lilla extra, det gäller både i journalist branshen och i fotbollsvärlden... Jag kan bara prata om egna erfarenheter om folk som jag spelat med som jag anser är bättre än vissa andra som jag spelat med, men som inte var bra just den matchen som scouter från kända lag var och kolla på.

Nu har jag tjötat en massa skit hoppas något kan hjälpa dig...

Over and Out Frodo

Frodo sa...

PSSSSSS ett stor PS din blogg äger så du är grym på och skriva och du har talets förmåga också

Over and Out Frodo

Jocke sa...

Störda killen: Är du störd eller? ;)
Jag uttrycker mig bättre i text än tal! Det tycker jag men ja.

Man ska inte bara ha roligt! Det är mycket kämpa också.
Jo det lär jag ju verkligen göra det säger jag inte emot. Men ja det är jobbigt! Jag tänker mycket på sånt som har hänt! Det sätter spår.

Frodo: Om jag ska vara helt ärlig var vi många som trodde att du skulle bli proffs faktiskt! Synd att du är liten och klen som mig bara! =(...
Scan är risigt Frodo, även på organ ;-)

Kanske har jag turen att bli fotbollsproffs då? ;-) Nä men seriöst mycket handlar om kontakter och göra bra ifrån sig vid rätt tillfälle. Det vet jag! Men ja vi får väl se! Tänker bara på det just nu! Får se vad händer.

Dytte

Frodo sa...

Hmmm liten och klen =P, pssss tala för dig sjäv lillen =)... Det du ser är 73 kilo muskler =p...
Livet handlar inte bara om en utmärkt karriär utan man ska göra det man tycker är roligt... Att hänga på Scan kanske inte är det roligaste jag vet, men som sagt jag har mina polare här och min lilla Dytte =). Och om man vill komma någon var i livet så krävs det mycket jobb så man måste gå den hårda skolan för och komma fram till målet. Så kämpa på och ligg i...
Tänk om livet var enkelt och lätt och allt bara flöt på.. Vad tråkigt det skulle vara.

Over and Out Frodo

Jonatan sa...

tiss... tror du att vi släpper iväg dig från mkv? tro om, 2,5 år av kuligheter och viss utbildning väntar för di, precis som för mig, och du får la frilansa lite under tiden, skriftens gåva har du helt klart... dessutom ska vi lära oss dansa så d så... =) c yah!

Jesper Jarl sa...

Hoppa av??? Nej nu jävlar Dytte! Som det redan har sagts så läser vi inte din blogg för att vi tycker de när dålig, utan tvärtom!

Keep it up! yooo

Lisa sa...

Först til Frodo: Vad är det som är så farligt med att flytta långt hemifrån där man inte känner en enda person? Fy fan att stanna på samma plats hala livet. man måste vidga sina vyer, hitta nya vänner. Ens vänner hemma kommer man ändå aldrig förlora. Våga lite!

Dytte.. Vad har jag sagt? Vill först bara säga att jag blev glad att se mitt namn på din lista med en fin motivering. Du är för härlig!
Lämna MKV? Nej, jag varken vill eller tror att du kommer göra det. Du vill ut och testa på annat? Visst, men med en utbildning har du alla möjligheter i världen. Dessutom är du klar som 23-åring, du har hur många år som helst på dig att lattja. OCH du har alla förutsättningar för att göra det du verkligen vill, bli sportjournaist. Hang in there, det är tufft ibland och man undrar om man valt rätt.. Men vi vill inte bli av med vår Dytte!

Okej, nu har jag varit så känslosam jag bara kan. Nog för att jag känner för att svära efter allt detta sweet talk, men jag håller mig. Men jag och jesper spöar dig om du lägger av.

Lou sa...

först mkv, sen författare & journalist röstar ja för!!

hedrad att vara på din lista..Yeh bro, i´ll be u´re livboj anytime you need mer flyt så att säga...eller nåt.. :)

laters

Frodo sa...

Lisa: hmm jo jag har insett det också, men jag var som sagt 15-16 år och skulle börja 9:an... Jävla skoj och lämna alla sina polare då..

Men i dagens läge skulle jag inte tveka en sekund =)...

Var nu ärlig Lisa skulle du vilja flytta hemifrån vid 15 års ålder 50 mil hemifrån... Det kunde inte jag i alla fall =P..

Over and Out Frodo

Lisa sa...

"Och Scan är inte så risigt =p... Man tjänar sina pengar man har kvar sina polare i den staden man är uppväxt i =)....
I sätllet för och flytta långt hemifrån där man inte känner en enda person...."

Det var det jag syftade på. Det låter som du i skrivande stund trivs och inte skulle kunna tänka dig att flytta till en stad långt hemifrån där du inte känner nån.

Nej, självklart ville jag inte lämna min hemstad när jag var 15-16! :) Jag ber om ursäkt om jag missuppfattade.

Sandra . sa...

jobba på scan? då kankse jag kan få ge tillbaka lite.. ;) men jag hoppas du vet bättre jocke, för de är inte kul.. inte minsta.. hoppas du vågar sova utan nallen inatt! gonatt pårej!

Jocke sa...

Jonte: Jag tror ingenting. Jag bara funderar lite.Frilansa jo det vore en liten minidröm på vägen. Vi får väl se. Ja dansen var det ja hmm ja vi får försöka fixa den nån gång.

Jeppe: Jag säger inte att bloggen är dålig. Men jag säger att mange skriver grymt. Men tack för att du berömmer den.

Lisa: Du har sagt att du inte vill förlora dytte. Tur att Jesper är svag hmm dig oroar jag mig dock för...tur att jag är snabb.

Lou: Thats my dream!
My livboj alltså. Du är för snäll!

Sanda: Inte en chans! Du kommer alltid gå hem dyngesur haha!

Frodo: Fan att du inte blev fotbollsproffs då hade jag besökt dig i Liverpool!

.gustav sa...

Tänkte bara säga att det är en ära att få bli omnämnd. Speciellt stolt är jag över att jag gjorde allt första dagen på grupparbetet, dagen jag inte ens var där! =)

Måste också säga att det vore väldigt, väldigt tråkigt om du skulle sluta MKV. Så jag lägger alltså min röst på: "Stanna!"