måndag, januari 16, 2006

En gång i tiden

All vänskap är bra vänskap!


Då var jag väldigt, väldigt nere. Det var då jag inte visste vart jag skulle ta vägen här i världen och inte förstod varför allt drabbade mig. Jag vet att jag skrev väldigt mycket då också men det var mycket mycket dystra tankar. Jag brukar kalla dem onda tankar. Då förstår ni lite om hur allvarliga dessa tankar var.

Onda tankar inte bra tankar.

Det var en gång i tiden då jag inte såg det där ljuset man alltid ser i slutet av tunneln. Jag vandrade omkring där i vad jag vill kalla helvetets mörker. Jag gick runt runt och hitta varken ljus eller människa. Jag var helt ensam, helt utelämnad åt ödet? åt Gud? åt mig själv?
Det var svårt att leva med det jag visste skulle hända. Jag såg inget bra i någonting utan allt var bara elände. Jag tror t o m förhållandet jag hade en tid då gick i kras på grund av detta. Jag ångrar mycket jag gjorde då. Speciellt mot en tjej som hon. Helt perfekt kan man tycka!

Jag saknar att kunna gråta ut mot din axel, saknar du min?

Jag vet att detta var ungefär för 3år sen allt detta startade. Det var då en speciell vän kom in i mitt liv. I slutet på året där kom han in. I september närmare bestämt. Det jag inte visste då var att denna person också skulle hjälpa till med att rädda mitt liv. Jag pratade mer med han om min sjukdom jag hade då - och till viss del har kvar än idag- än jag pratat med någon annan tror jag. Han hjälpte mig mycket i mitt sätt att tänka och slå bort en del tankar också.

Im not sick, but im not well!

Hur ska man beskriva min kompis då? Förutom de vanliga kompisegenskaperna så var han troende! Han trodde på Gud och jag trodde på ja? vad trodde jag på? Ingenting tror jag.
Jag var faktiskt ganska troende när jag var mindre. Det enda jag pratade om när jag var liten var Gud, Jesus och det faktum att jag en dag skulle bli präst. Jag är inte så värst troende idag om jag ska vara ärlig och präst? Nä inte det heller.
Men jag måste erkänna att min vän hjälpte mig när han pratade om Gud och Jesus och bara allmänna tankar han själv hade.

I ow him my life can you say the same about someone?

Jag förstår fortfarande inte varför allt har drabbat mig men lite visare har jag blivit på vägen. Fått en ny vän som alltid finns där. Han kom in som en total främling och verkade bry sig mer än många andra...trots att han inte kände mig. Starkt!

Jag ser upp till han och önskar han all lycka i världen! Jag hoppas det vi prata om ikväll löser sig till det bästa och att du blir lycklig oavsett resultat. Tack för att du är min vän.

Catch u later!
Dytte

2 kommentarer:

winnermaja sa...

Underbart skrivet om din vän.

Sann vänskap.

Och jag är tacksamma för att ha dig som vän här...

Kram

David sa...

Instämmer med föregående talare..


all cred to God!
för han spelade en stor roll...