söndag, januari 08, 2006

She is the one

Jag drömde en väldigt fin dröm igår natt. Eller ja det var egentligen på morgonen. Ni vet när man halvsover och nästan kan styra handlingen i drömmen själv? Sån dröm var det!

Jag var på ett nöjesfält med vänner och den där speciella tjejen jag pratat så mycket om. Vi gick hand i hand och hela världen bara log mot mig kändes det som. Synd att jag vaknade sen bara! Klart det hände mer i drömmen men vad säger jag inte. Och dra inte förhastade slutsatser nu. Det hände inte mycket men det som hände gjorde mig glad.

Jag träffa även på denna speciella tjej, länge sen jag såg henne. Väldigt kul att träffa henne igen och prata med henne. Även fast jag inte pratade så jättemycket med henne för hon var tvungen att gå. Det som var bra med det hela var att det inte kändes jobbigt eller svårt att träffa och prata med henne, trots att hon fått reda på att jag gillar henne. Jag var bara väldigt glad över att träffa henne. Jag tror inte hon heller kände att det var jobbigt att träffa mig. Så jag är glad att vi fortfarande är vänner och att det inte förändrats efter vad jag sagt. Vi sa att vi skulle hitta på något nån dag snart, för det var så länge sen. Det glädjer mig!

Hon betyder jättemycket för mig! Även som kompis!

Nothings really changed! But now im just happy to have her as a friend!

Catch u later!
Dytte

6 kommentarer:

Emma sa...

Älskar drömmar som man kan styra själv! Vilken tur att det va en dröm som gjorde dig glad..

Jag sa ju att det skulle lösa sig, där ser du: Lyssna på emma..

Jocke sa...

Emma: Jag med, jo det var tur.
Hehe jag fick henne kanske inte nu men är som sagt väldigt glad över att ha henne som vän.

Robban sa...

Oj tackar! Det var roligt att höra!:)

Jonatan sa...

mmm, drömmar e märkliga men skönt me dom man kan styra... å imon e d tillbaka till skolan som gäller. ska allt bli lite skönt... men till saken och svaret.

nej, att det skulle vara lätt att sluta med droger har jag inte påstått, inte heller var min tanke att dra alla över en kam, utredningen visade att de flesta fallen (70% av dom hemlösa som de vet om) var missbrukare och jag vill inte se att staten betalar ut bidrag till någon form av droger. Skulder räknas av, antingen genom skuldsanering eller genom att existensminimumet ligger ovanpå det. Kan hålla med om att alkohol orsakar än mer bekymmer och kanske borde man ändra dom lagarna men jag står fast vid att så länge alkohol är tillåtet och droger förbjudet så ska man leva därefter. (ang dom hemlösa som staten inte vet om så känns d svårt att diskutera, kan va hur många som helst eller hur få som helst.)
angående sverige som välfärdssamhäller håller jag med om att det brister men på andra punkter som vård av våra äldre och liknande men det är en annan fråga. vad det gäller hemlösa så står jag fast än så länge, hoppas också på att jag har rätt för om det finns fall där människor kämpar och gör allt (och fortfarande MÅSTE drogfrihet krävas, no matter what) och fortfarande inte har en sportslug chans att få tak över huvudet och mat på bordet så håller jag med om att det är åt helvete, men då vill jag se det först.
uppskattar dina åsikter och din kommentar även om några åsiktskillnadet kvarstår.

winnermaja sa...

såna drömmar e så bra, fast man kan ju bara styra dem till en viss gräns... man vaknar ju förr eller senare på gott o ont..

Ha det bra Joakim, Malin

Elin sa...

Vad söt du är, Jocke!