lördag, januari 21, 2006

Snöstorm?

Take a bite, take two!

Var ute igår och mötte en vän vid station. Vi skulle chilla och se på film var det tänkt. På vägen dit piskade vindarna tillsammans med snön mig i ansiktet. Möter min vän och vi börjar sakta röra oss mot VIP och hyra film. Sagt och gjort. Vi rör oss vidare med vinden piskande i ansiktet och en -7 grader i luften. Ni kan ju föreställa er hur kallt det då blev med vinden piskande i ansiktet. Det kändes som om kylan tog en tugga av min kind. Jag fick dock tillbaka den då jag kom in i värmen.

It´s a snowstorm in my head and ice around my heart. You say im cold?

Jag tyckte det var rätt kul att gå hem i snön igår när jag sa hej då till min vän på station. Jag såg all snö och det blev ljust av snön och det gjorde mig rätt glad. Jag är inte mycket för snö och kyla egentligen men som ni vet har ju Elin fått mig att gilla snön. Tack vare hennes tjat om snö :P (förlåt men jag var tvungen).
Hoppas du blev glad för snöänglarna även fast det bara var snöänglar.

Det är väl tanken som räknas?

Catch u later!
Dytte

3 kommentarer:

Elin sa...

BARA snöänglar?!?! Jag tyckte om dem jätte mycket! Tänk att du ens orkade göra om den för att jag missade den första gången!! Tack igen :p Sånt har ingen gjort för mig förr.....

Jocke sa...

Elin: Du har en ny att hämta på din tomt :P
Så små saker som att en snöängel kunde betyda så mycket har jag inte varit med om, men glad är jag :P.... Varsegod! Det var det minsta jag kunde göra när du inspirera mig!

winnermaja sa...

det e så härligt med änglar, och snöänglar.. magiskt på någe vis.

Jag gillar inte snö o blask.. men när det ligger vitt och när man kan sitta inne och se på film med tända ljus.. då är det mys.

Myspys.

Var rädd om dig.

Kram