måndag, november 10, 2008

Salmonella

När du börjar som ny på ångestfabriken får du lämna ett salmonellaprov. Det är, enligt mig, rätt äckligt. Egentligen. Ni som inte förstår varför det är äckligt så ska jag förklara.

Explain please

Du får en tops, en lite längre tops - but still a tops. Det medföljer en liten plastbehållare till topsen och sen när du utför behov nummer två. Ja, det är sant. Då ska du se till att toppen på pinnen får med sig lite av ditt behov nummer två. Väldigt trevligt. Efter detta för du ner pinnen, givetvis med den änden du skapade en bakteriehärd på först, ner i lilla röret(plastbehållaren). Sen skriver du på ett papper och förklarar för dem att du inte är magsjuk, du har inte varit utanför Europa det senaste halvåret. Förlåt mig. Norden. Det är en stor skillnad.

Europa i Norden eller?

Sen tar du pappret, virar det runt röret och lämnar in i ett fint provkylskåp de har på fabriken. Om du inte hör något ifrån någon chef eller annan finurlig person så har du inte salmonella. Det är alltså såhär det går till när man är ny på jobbet. Visst låter det underbart?

Lovely

Inga kommentarer: