onsdag, maj 27, 2009

Nils är speciell

På ångestfabriken har vi en kille som vi kan kalla Nils. Han är ett av orginalen på jobbet. Han pratar nästan aldrig med någon och när han gör det så är det kommentarer som "blir din mamma aggressiv när hon dricker?" Svar: Nej "nä, men vissa blir ju det".
Ohh fan. Det menar du inte.

Shitting me?

Sen finns det kommenterar som inte har något att göra med det man håller på med. Som bara är otroligt oväntade och opassande. Han är ute och festar rätt mycket, oftast själv, och blir så full att han knappt minns saker. Snabb sammanfattning: Han var på personalfest, slog till en kille, blev körd till busstationen av vakterna som slängde av honom där (bokstavligt talat slängde av) och drog sen till Lidköping för att festa vidare.

So far so bad

Hans version? Var på personalfesten, tyckte det var tråkigt och fick skjuts till busstationen av några kompisar. Det stämde inte riktigt överens med verkligheten om man säger så. Med sitt festande och sina slagsmål blir man snabbt ovän med människor och jag ska ge ännu ett exempel.

Example

En av hans fiender slog honom i bakhuvudet med en hammare. Antingen för att döda eller skada honom ordentligt. Det är inget roligt i det. Absolut inte. Men hans kommentar efteråt var rätt rolig om man ser till sammanhanget. Han får slaget och sänks en bit bara. Ni vet som man gör när man slår i huvudet. Han lägger handen där han fick slaget och säger "aj, det där gjorde ont" sen går han helt sonika hem och lägger sig.

Head

Jag vet inte om de som slog honom i huvudet blev så förvånade när han reste sig och fortfarande var vid medvetande att de lät honom vara. Förmodligen var det så. Jag hade, om jag varit väldigt ond och misshandlat människor, ansett att han förtjänade att leva om han klarar av ett sånt slag i bakhuvudet. Som sagt, ett orginal.

Special

2 kommentarer:

MICKIS sa...

Jag tycker om sättet du lägger upp dina inlägg. De blir väldigt effektfulla, på ett positivt vis!

Jocke sa...

Tack.